Betöltés...

Dedra akkumulátoros rádió 18V bluetooth, usb, LCD DED7006BT

Ár: 55.000 Ft





Kompatibilitás a SAS + ALL rendszerrel

Ez a termék mindazoknak készült, akik a SAS + ALL egyakkumulátoros rendszerhez tartozó elektromos szerszámokkal rendelkeznek, és azoknak, akik most kezdik beszerezni szerszámaikat. Az ugyanabból az akkumulátorból származó tápegységnek köszönhetően a rádió nemcsak akkor lesz hasznos, ha kedvenc zenéivel teszi kellemessé a munkáját. Szükség esetén az akkumulátorát használhatja az elektromos kéziszerszámok áramellátására, miközben az akkumulátort a DED7039 szupergyors töltőben tölti, és addig is használhatja a rádiót egy hálózati adapterrel egy szabványos aljzatból (bemeneti áram 230 V, kimeneti áram 9 V) ).


Kiváló hangminőség az építkezési dzsungelben

A műhelyekben és az építkezésekben gyakran nagy hangerőn kell lejátszani a zenét. Ahhoz, hogy ez lehetséges legyen, a rádiónak erős hangszórókkal kell rendelkeznie. És ez a helyzet egy építkezési rádiónál DAB + DEDRA DED7006BT-vel . A tartós házba zárt két 8 W-os hangszóró kiváló hangminőséget biztosít még nagy hangerő mellett is. Felejtsd el az elhanyagolható mélyhangokat vagy a hangszórókból érkező furcsa hangokat, amikor hangos zenét hallgatsz. A sérülésálló ház IP54-es por és fröccsenés elleni védelemmel rendelkezik, amely védelmet nyújt a rádió működés közbeni véletlen károsodása ellen.


Modern technológiák



A rádió Bluetooth 5.0 adatátviteli technológiával van felszerelve . Ez azt jelenti, hogy a készülék hatékonyabban működik - kevesebb energiát fogyaszt, ugyanakkor nagyobb a hatótávolsága a forrástól, például egy telefontól (10 m). Támogatja az intelligens otthonok megoldásaiból ismert beacon kapcsolatokat is . A bluetooth új verziója jobb minőségű zenei streamelést is jelent, több mint kétszer nagyobb adatátvitelt, mint a Bluetooth 4.2 szabványban (akár 5,0 Mbps a BT v5.0 esetén, akár 2,1 Mbps a BT 4.2 esetében). A rádió természetesen minden régebbi Bluetooth-eszközzel kompatibilis.







DAB+ technológiával lett felszerelve (174-240MHz) - ez sokkal jobb hangminőség, képes leírásokat, képeket, közlekedési információkat, stb. fogadni. Ennek a technológiának köszönhetően lefedettség hiányában a rádió nem bocsát ki zavaró zajt vagy nyikorgást.


A vezeték nélküli építkezési rádió 1 db 5V / 1A feszültségű USB-csatlakozóval rendelkezik, amellyel okostelefonját töltheti. A rádió házában egy speciális, vízálló zseb található a mobilkészülék számára . A zeneátvitel az AUX aljzaton keresztül is történhet . Az összehajtható antenna könnyű szállítást tesz lehetővé, és lehetővé teszi az FM rádióállomások vételét 87,5 MHz-108 MHz tartományban








A DEDRA SAS + ALL DED7006BT akkumulátoros rádió jellemzői:


DAB + akkumulátoros építkezési rádió bluetooth-al
20 DAB+ rádióállomás és 20 FM állomás automatikus keresése és tárolása
Beépített hangszínszabályzó, saját beállítások létrehozásának lehetősége (egyéni beállítások, mély és magas +/- 7)
Kiváló hangminőség még hangos zene mellett is
Bluetooth 5.0 technológia – kiváló hangminőség, alacsonyabb energiafogyasztás, nagyobb hatótáv, nagy adatátviteli sebesség
USB port a telefon töltéséhez
Vízálló okostelefon zseb
AUX csatlakozó kábeles zeneátvitelhez
FM rádióállomások vétele
Könnyen kezelhető vezérlőpanel
Tiszta, kiváló minőségű, 2,4 hüvelykes TFT színes kijelző
Kényelmes, összecsukható hordozó fogantyú
Tiszta kezelőpanel
Óra funkció
Menü 10 nyelven




A DEDRA SAS + ALL DED7006BT építőipari akkumulátoros rádió műszaki adatai:


Feszültség - 18V-os elem, 230V-os tápegység
DAB + technológia: igen
Adatátvitel típusa: Bluetooth 5.0, AUX
Hangszóró teljesítménye: 2x8W
AUX csatlakozó - 3,5 mm
USB csatlakozó - 5V / 1A
Menü nyelvi változatai: 10 (lengyel, angol, német, cseh, szlovák, litván, lett, román, magyar, francia)
Por és víz elleni védelem: IP54
Hozzávetőleges működési idő 2,0 Ah DED7032 akkumulátorral: 13 óra (zenehallgatás)
Hozzávetőleges működési idő 4,0 Ah DED7034 akkumulátorral: 26 óra (zenehallgatás)
Hozzávetőleges működési idő 5,0 Ah DED7035 akkumulátorral: 33 óra (zenehallgatás)


Vásárláskor ne feledkezzen meg a töltőről és az akkumulátorról sem



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Dedra akkumulátoros rádió 18V bluetooth, usb, LCD DED7006BT" című hirdetést látja. (fent)