Betöltés...

Pioneer MVH-29BT Autó HiFi fejegység

Ár: 39.599 Ft

A Pioneer MVH-29BT Bluetooth-csatlakozásának köszönhetően vezetés közben biztonságosan kezdeményezhet és fogadhat kihangosított telefonhívásokat. A felhasználók kiváló minőségű telefonhívásokat élvezhetnek a külső Bluetooth mikrofonnak köszönhetően, amelyet minden Pioneer Bluetooth-kompatibilis fejhallgató tartalmaz. A zenéről is gondoskodik, mivel a vezeték nélküli Bluetooth Audio Streaming szintén beépítésre került az MVH-29BT-be. A rövid vázas MVH-29BT-vel 4 x 50 W tiszta, bevált MOSFET teljesítményt és kiváló hangvisszaadást kaphat autójában. Ha ez nem lenne elég, az RCA előcsatlakozóval csatlakoztathat egy mélynyomót vagy egy extra erősítőt a hangszórókhoz vagy a mélynyomóhoz. Hangolódjon a 24 előre beállított rádióállomás egyikére az FM-tunerrel, és élvezze a legújabb slágereket. Csatlakoztasson egy hordozható eszközt az elülső USB- vagy Aux-bemenethez, és hallgassa kedvenc zeneszámait kiváló hangminőségben.

BLUETOOTH
Tartsa be a helyi vezetési szabályokat a beépített Bluetooth (HFP) segítségével. Széles sávú beszédkihangosítás, vezeték nélküli audió streaming (A2DP) előadó-, album- és dalkereséssel, egyszerű párosítás és vezérlőhang (AVRCP), a Bluetooth® vezeték nélküli technológia biztonságosabbá és kényelmesebbé tette az életet a járműben.

USB
Csatlakoztasson bármilyen eszközt USB-csatlakozókábellel, hogy feltöltse készülékét, vagy tiszta, tiszta hangot hallgasson.

AUX
Csatlakoztassa hordozható zenelejátszóját közvetlenül a készülékhez az egyszerű és kényelmes zenei élmény érdekében.

Tulajdonságok:Pioneer Bluetooth & Audio StreamingPiros gombsor világítás, fehér LCD kijelző12 karakteres LCD kijelzőSzöveg görgetésAndroid kompatibilitásElőlapi USB, AUX bemenetMOSFET 50W x 4 erősítöKompatibils zene formátumok: MP3, WMA, WAV, FLAC5 sávos GEQLPF / HPF1 pár RCA előerősítő kimenetLevehető előlap

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Autóhifi
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Pioneer MVH-29BT Autó HiFi fejegység" című hirdetést látja. (fent)