Betöltés...

Hisense 85A6K 85", 4K UHD Fekete-Szürke Smart LED TV

Ár: 492.151 Ft

Nézd kedvenc sorozatodat, merülj el a legújabb filmekben, vagy élvezd a legmenőbb játékok minden pillanatát. Kényeztesd magad egy Hisense 4K TV-vel, amely az akciók középpontjába ránt.

A Direct Full Array a LED-televízióknál használt háttérvilágítási típus. A hagyományos LCD TV-k kétféle háttérvilágítás-elosztással rendelkeznek: az egyik a direkt típusú háttérvilágítás, a másik pedig az élvilágítás. A közvetlen teljes tömbös háttérvilágítás azt jelenti, hogy a TV LCD-panelje mögött mindenhol LED-ek vannak elhelyezve.

zzel szemben az élháttérvilágításos tévéknél csak a képernyő oldalai mentén (általában két ellentétes oldalon) vannak LED-ek, amelyek a teljes képernyő megvilágítására szolgálnak. A LED TV-ben lévő Direct Full Array háttérvilágítás egyenletesen továbbítható a teljes képernyőre. Ennek előnye, hogy a fényerő egyenletes, és a fényszivárgás jelentősen csökken.

A Pixel Tuning dinamikusan finomítja a képeket, hogy jobb részleteket és gazdagabb rétegeket biztosítson mind a sötét, mind a világos színekben.

A fejlett beágyazott algoritmusoknak köszönhetően pontosabb, természetesebbnek tűnő színeket is reprodukál.

A Dolby Vision, a HDR 10+ dekódolásnak és a HLG-nek köszönhetően, akár a legújabb tartalmakról szeretnél tájékozódni, akár egyszerűen csak egy kis időt szeretnél eltölteni kedvenc, magával ragadó játékaiddal, ez a TV eredeti tartalmakat nyújt, jobb részletességgel az árnyékokban és világosabb fényekkel.

Drámaibb látványélmény, jól meghatározott távolságérzettel. Az AI Adaptive Depth segítségével most egy szeles utat láthat, amely egy éles, hófödte hegyhez vezet, tisztán meghatározott gerincekkel és csúcsokkal.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Tv-k
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Hisense 85A6K 85", 4K UHD Fekete-Szürke Smart LED TV" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: