Betöltés...

Sharp 55GP6260ES Smart Televízió, 139cm, 4K QLED Google TV

Ár: 203.480 Ft

Böngésszen több mint 400 000 film és tévéepizód között a streamingszolgáltatásokból - egy helyen, az Önt leginkább érdeklő műfajok és témák szerint rendszerezve. Fedezzen fel új filmeket és műsorokat az alapján, amit már megnézett, és ami érdekli, sőt, még a nézési listáját is frissítheti, és a tévéjét is vezérelheti - mindezt a telefonjáról. Ráadásul megkérheti a Google Assistantot, hogy filmeket keressen, alkalmazásokat streameljen, zenét játsszon le, és vezérelje a tévét - mindezt a hangjával.

4K/UHD felbontás
Egyszerűen lélegzetelállító élesség és színvilág: a 4K Ultra HD négyszer jobb, mint a Full HD felbontás. Még a régebbi filmeket vagy sorozatokat is soha nem látott tisztasággal élvezheti. Erről a modern képfeljavító technológia gondoskodik, amely bármilyen tartalmat 4K-ra optimalizál. Kompromisszummentes mozi minőség bármikor otthon.

Vezérelje a tévét telefonjával
A Google TV alkalmazással közvetlenül mobileszközéről vezérelheti tévéjét. Most már akkor is találhat valami nagyszerű néznivalót, ha a kanapé megette a távirányítót. A telefon billentyűzetét pedig használhatja a bonyolult jelszavak, filmnevek vagy keresőkifejezések gyors beírásához.

Google Asszisztens
Ennél kényelmesebb már nem is lehetne: nyomja meg a Google Assistant gombot a távirányítón, és hangjával irányíthatja a tévét. Például kérjen a Google-től thrillereket, vagy fedezze fel a nyitott többjátékos játékokat. Még a csatlakoztatott okosotthon-eszközök, például a világítás is vezérelhető hanggal. A tévét használhatja a feladatok kezelésére, naptárának megtekintésére, információk elérésére stb.

HDR - Nagy dinamikatartomány
A HDR optikailag még többet hoz ki az Ön számára a tévénézés során. Az extra fényerő és kontraszt, valamint a szélesebb színskála révén a kép tökéletesen megfelel az emberi szemnek. A világos képek világosabbak és élénkebbek, a vörös, zöld és kék színek irizálóbbá válnak, a kép pedig mélyebbé válik.

Játékmód
Ha konzolját hagyományos TV-hez csatlakoztatja, szükségtelen késleltetések lépnek fel, amelyek lelassítják a játékot. Más a helyzet a Játék móddal: ez a játékmód a lehető legjobb válaszidőt biztosítja, éles 4K vagy Full HD felbontás és természetes kontraszt mellett. Kedvenc játékai ismét lenyűgözik majd, és még mélyebben elmerülhet a játékokban.

Netflix
Nézze, ami érdekli, bármikor, korlátlanul és reklámok nélkül: a Netflix segítségével rengeteg filmet, sorozatot és dokumentumfilmet streamelhet - beleértve a nagy kasszasikereket és az igényes saját gyártású filmeket is. Egyszerűen kössön fizetős előfizetést, és máris több ezer ajánlat közül választhat.

Active Motion 1000
Nincs többé elmosódás vagy fókuszálatlanság: az Active Motion segítségével olyan élességű mozgóképeket élvezhet, amilyet egyetlen hagyományos LCD TV sem tud nyújtani. Mi okozza a drámai különbséget? A nagy teljesítményű processzorok és a kiváló LCD-kijelző rövid válaszidővel. Tökéletes a sport, a film és az akciófilmek számára.

Google Play Movie
Szeretne rögtön beszélgetni róluk, és filmeket, sorozatokat nézni, mielőtt Blu-Ray lemezen megjelennének? Konkrét filmeket keres, amelyek jelenleg sehol sincsenek? Akkor vásárolja meg vagy kölcsönözze ki kedvenceit a Google Play Movie segítségével. Csak streamelje élőben a nagy tévéjén, és változtassa a nappalit mozivá családja vagy barátai számára. Vagy töltse le, és nézze meg, amikor Önnek éppen alkalmas az idő.

Chromecast
Mobiltelefonjáról, táblagépéről vagy laptopjáról közvetlenül a nagy tévéképernyőre: a beépített Chromecast segítségével átviheti kedvenc filmjeit, videóit, alkalmazásait, játékait és még sok mást, hogy mindent nagy formátumban élvezhessen. A Chromecast segítségével az okostelefonjáról készült nyaralási fotókat is megmutathatja a tévéjén - nagy felbontásban és ragyogó színekben.

Jellemzők:
- Kijelző átmérő: 139 cm
- Típus: Okos TV
- Kijelző technológia: QLED
- Speciális technológia: QLED, HDR
- Képminőség: 4K
- Interfész: 2 x USB, 1 x RJ-45, 1 x Jack 3.5 mm, 4 x HDMI, 1 x CVBS, 1 x Digital Optical Out
- Kijelző típusa: Sík
- Operációs rendszer: Google TV
- Video streaming alkalmazások: YouTube, Netflix, Amazon Prime
- Főbb jellemzők: Intelligens személyi asszisztens
- Képernyő tükrözés
- Beépített Chromecast
- Mirroring: Android
- Intelligens hangsegéd: Google assistant built in
- Felbontás: 3840 x 2160
- HDR technológia típusa: HDR 10, HLG, Dolby Vision
- Képtechnika: Quantum Dot, Active Motion 1000
- Játék jellemzők: ALLM (Auto Low Latency Mode)
- TV tuner rendszer: DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
- Audio technika: Dolby Digital Plus, Dolby Atmos, Dolby Digital, Dolby AC-4, Sound Equalizer
- Hangrendszer: 2
- Beépített hangszórók teljesítménye: 10 W
- Vezeték nélküli kapcsolat: Bluetooth, Wi-Fi
- Energiafogyasztás / 1000 óra: 82 kWh
- Készenléti üzemmód áramfogyasztás: 0.5 W
- Energiahatékonyság a legújabb európai előírások szerint: G energiaosztály
- Méretek állvánnyal: 1231 x 265 x 760 mm
- Méretek állvány nélkül: 1231 x 91 x 718 mm
- Súly állvánnyal: 11 kg
- Csomag tartalma: Tápkábel, Távirányító
- VESA kompatibilitás: 400 x 300

Garancia:
- 24 hónap

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Tv-k
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Sharp 55GP6260ES Smart Televízió, 139cm, 4K QLED Google TV" című hirdetést látja. (fent)