Betöltés...

Arctic Cooling Z1 Pro Gen 3 38" LCD TV/Monitor asztali tartó - Fekete (1 kijelző)

Ár: 29.460 Ft

Szerezzen vissza helyet az asztalán
Akár munkaállomásként, akár harci állomásként használja, az ARCTIC Z1 Pro monitorkar az az eszköz, amelyre szüksége van ahhoz, hogy asztala rendezetlen maradjon, így növelheti a termelékenységet, és magasabb szintre emelheti játékát.

Optimalizált ergonómia
Ha sok időt töltesz a képernyő előtt, akkor gyorsan meg fogod becsülni a Z1 Pro ergonómiai előnyeit, különösen a betekintési szög testreszabásának lehetőségét. A képernyő optimális beállításának megtalálása javítja a testtartását. Akár a magasságot, akár a szöget vagy a képernyő tájolását szeretné beállítani, a Z1 Pro javítja íróasztala és irodai széke ergonómiai képességeit, kényelmet és alkalmazkodóképességet kínálva Önnek.

Ultrawide monitorokhoz is alkalmas
Az ARCTIC Z1 Pro monitorkar könnyedén támogatja a legújabb ultraszéles monitorokat (akár 38 hüvelyk). A klasszikus 16:9-es monitorok is kompatibilisek (34 hüvelykig). A Z1 Pro összesen 15 kg/33 font terhelést bír el.

Optimális igazítás
Az ARCTIC Z1 Pro szerelőfejével a telepítés és a későbbi beállítási változtatások egyszerűvé és könnyen kezelhetővé válnak. Nem számít, hogy a monitort enyhén meg akarja dönteni vagy 180 fokban el akarja fordítani - az egyetlen szerszám, amire szüksége van, a keze.

Szupergyors USB hub
A stílusos SuperSpeed USB hub négy portot hoz közvetlenül oda, ahol a legnagyobb szüksége van rájuk - az asztalára.

Kábelkezelés
Elege van a kábelrengetegből? A Z1 Pro beépített kábelrendezőjével a rendezetlen kábelek a múlté.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Tv-k
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Arctic Cooling Z1 Pro Gen 3 38" LCD TV/Monitor asztali tartó - Fekete (1 kijelző)" című hirdetést látja. (fent)