Betöltés...

LG 65UR91003LA Smart LED Televízió, 164 cm, 4K Ultra HD , HDR, webOS ThinQ AI

Ár: 325.705 Ft

Az LG 65UR91003LA TV lenyűgöző audiovizuális élményt kínál otthonában. A lenyűgöző 65 hüvelykes képernyőn a 4K Ultra HD felbontás minden részletet életre kelt, így minden film, sorozat vagy sportesemény új dimenziót nyer. A valósághű színek és a lenyűgöző kontraszt arány garantálják, hogy minden tartalom ragyogó és élethű legyen.

Az LG Smart LED TV a legújabb technológiát kínálja, hogy szórakoztató élményét a következő szintre emelje. A beépített okos funkcionalitás lehetővé teszi, hogy könnyedén elérje kedvenc streaming szolgáltatásait, böngésszen az interneten, vagy éppen alkalmazásokat töltse le a TV-hez. A webOS rendszer intuitív és felhasználóbarát, így könnyedén navigálhat az összes lehetőség között.

A TV hordozható hangzása is kiemelkedő, a Dolby Atmos támogatás révén. Ez a hangtechnológia többdimenziós hangélményt nyújt, ami azt jelenti, hogy mintha a hang minden irányból érkezne. Legyen szó akciófilmről vagy zenehallgatásról, a térhangzás új dimenziókat nyit meg.

Az LG 65UR91003LA TV modern és elegáns megjelenéssel rendelkezik, amely harmonizálni fog otthona bármely berendezési stílusával. A keskeny kávák és az ultra vékony kialakítás a képernyőre összpontosítja a figyelmet, így minden nézőpontból lenyűgöző látványt nyújt. Bármelyik szobában is helyezze el, ez a TV valóban a középpontjává válik az enteriőrnek, és lehetővé teszi, hogy a család és barátok együtt élvezzék a legjobb minőségű szórakozást.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Tv-k
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "LG 65UR91003LA Smart LED Televízió, 164 cm, 4K Ultra HD , HDR, webOS ThinQ AI" című hirdetést látja. (fent)