Betöltés...

TCL P63 Series P638 4K Ultra HD Smart Televízió, 108 cm

Ár: 165.707 Ft

Fokozott kontraszt, színek és részletek
A 4K UHD tartalom legújabb szabványa a High Dynamic Range. Jelentősen bővíti a kontraszt és a színek skáláját. A HDR pontosan reprodukálja a világos és sötét árnyalatokat precíz színekkel és káprázatos részletekkel. A TCL P638 sorozatú 4K HDR TV HDR10 és HDR Dolby Vision technológiával rendelkezik, hogy világosabb fényeket és sötétebb sötétségeket tapasztaljon meg, minden finom részlet megőrizve.

HDR
A kizárólag a TCL által kifejlesztett Dynamic Color Enhancement funkciót úgy tervezték, hogy automatikusan optimalizálja a színek élénkségét. Egy szabadalmaztatott algoritmus kiterjeszti a hagyományos paletta korlátait – élénkebb, prémium videóélményt biztosítva.
Folyamatosan elemzi a videojelet és a dinamikus számításokat, hogy a legtöbb színárnyalatot a filmrendező szándéka szerint kifejezze. A gazdag színjavítás megőrzi a bőrtónusokat és kiterjeszti az árnyékrészleteket, hogy HDR-hez hasonló képminőséget biztosítson.

Mozgástisztaság a sima képért és a jobb mozgásért
A gyorsan mozgó műveletek során egyetlen részletről sem szeretne lemaradni. A MEMC TCL szabadalmaztatott szoftveralgoritmusa a csúcsra lép, miközben Ön sportokat vagy pörgős műsorokat vagy filmeket néz. Segít csökkenteni a mozgókép elmosódását, és minimálisra csökkenti a mozgási nyomokat. A megtekintési élmény mindig kristálytiszta lesz, függetlenül attól, hogy a forrás 50 Hz vagy 60 Hz.

Lenyűgöző HDR a forrástól függetlenül
Számos módja van a legjobb 4K HDR képminőség elérésére a TV-n: HDR10, HDR HLG, HDR DOLBY VISION. Ez a TCL TV mindegyiket támogatja!
Győződjön meg arról, hogy teljes mértékben ki tudja használni 4K HDR TV-je maximális kapacitását: bármit is élvezzen Dolby Vision tartalmak a Netflixen, Disney+-on vagy HDR 10 tartalmakon az Amazon Prime Video-n, ez a 4K HDR TCL TV mindig a legjobb formátumot fogja támogatni.

Az Ön optimalizált játékélménye
A HDMI 2.1 biztosítja a kompatibilitást a legújabb játékkonzolgenerációkkal, és olyan funkciókat tesz lehetővé, mint az ALLM (Auto Low Latency Mode). Az ALLM lehetővé teszi, hogy a videojáték-konzol vagy a számítógépes grafikus kártya automatikusan játékmódba kapcsolja a TV-t a szupergyors, 15 ms alatti tévéjáték-bemeneti késleltetés érdekében.

Magával ragadó, mozgó hang áramlik körülötted
A hang még soha nem szólt ilyen jól. Érezz mélyebb kapcsolatot az általad kedvelt történetekkel és zenével olyan hangokkal, amelyek lélegzetelállító realizmussal mozognak körülötted.

Filmek és tévéműsorok:
Érezzen erősebb kapcsolatot a karakterekkel, ha kedvenc műsorait és filmjeit Dolby Atmosban streameli.
Zene:
Érezze magát kedvenc dalaiban, és fedezze fel a zene új elemeit
Játékok:
Pontosítsa a hangokat háromdimenziós precíziós hanggal, és gyorsabban reagáljon kedvenc játékaiban
A Dolby Atmos valósághűen rögzíti minden tárgy mozgását, és 360 fokos térhatású hangzást ad. A Dolby Vision™ képminőséggel együtt valóban moziélményt teremt.

Szórakozás, amit szeretsz. Egy kis Google segítségével.
A Google TV egyesíti a filmeket, műsorokat, tévéműsorokat és egyebeket az alkalmazásaiból és előfizetéseiből, és csak az Ön számára rendezi őket.

Ismerje meg Google Asszisztensét
Tegyen fel kérdéseket. Mondja meg neki, hogy tegyen dolgokat. Ez az Ön személyes Google-ja, amely mindig készen áll a segítségére több mint 1 millió műveletben.

Legyetek együtt a pillanatban
Ingyenes, egyszerű, kiváló minőségű hang- vagy videohívások a TCL TV-vel.

Alexa lehetővé teszi, hogy a hangod irányítsa a világodat
Kérje meg Alexát, hogy játsszon zenét, hallgasson híreket, ellenőrizze az időjárást, állítsa be a TV hangerejét, váltson TV-csatornát, vezérelje okosotthonát stb.

Prémium és elegáns keret nélküli kivitel
Nincs keret az előlapon a nagyobb képernyőért és több képért. Ez az ultravékony dizájn koncepció valódi fémet használ, így nem csak elegáns kivitelezési darab, hanem tartós is, amely beleolvad életterébe. Az Art Design időtlen darabja, amely kiemeli és tökéletesen illeszkedik életterébe.

Műszaki adatok
- Technológia: LED
- Átmérő: 43"
- Képátló: 108 cm
- Felbontás: Ultra HD (4K)
- Képarány: 16:9
- Betekintési szög: 178 ° / 178 °
- Képfrissítési frekvencia: 60 Hz
- Smart
- WiFi
- Tuner: DVB-T2, DVB-C, DVB-S2
- Elektronikus műsorújság (EPG)
- Teletext
- Hangszóró: 2x 20 W
- VESA szabvány: 200 x 200 mm
- HDMI bemenetek száma: 2 db
- USB portok száma: 1 db


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Tv-k
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "TCL P63 Series P638 4K Ultra HD Smart Televízió, 108 cm" című hirdetést látja. (fent)