Betöltés...

Technisat TECHNIRADIO RDR Rádió

Ár: 16.789 Ft

Zsebméretű DAB+ rádió! A cserélhető, újratölthető akkumulátornak köszönhetően a TECHNIRADIO RDR folyamatosan digitális programkínálatot kínál Önnek, még akkor is, ha éppen úton van. A DAB+-on keresztül sugárzott digitális rádióműsorok mellett ez a kompakt készülék a helyi körzetben elérhető összes FM-állomást is fogadja, és képes a csatlakoztatott USB-adathordozóról MP3 zenefájlok lejátszására. A kétsoros LCD kijelző hasznos információkat nyújt az aktuális rádióműsorról, a nagyméretű kedvencek memóriája és a négy konfigurálható állomásdirekt választógomb pedig kiváló kezelhetőséget biztosít. A fejhallgató-kimenet mellett a TECHNIRADIO RDR AUX IN interfésszel is rendelkezik, amelyen keresztül külső zeneforrások, például okostelefon csatlakoztatható. Rendkívül praktikus: a kompakt rádió egy gombnyomással LED-es zseblámpává változik, így biztosítva, hogy ne tévedjen el a sötétben.
DAB + digitális rádió nagyszerű hangminőséggelZajmentes rádiózás tökéletes digitális minőségben, rendkívül erős vétellel - ez a DAB+ digitális rádió. A DAB+ felülkerekedik az FM-állomások regionálisan korlátozott kínálatán, mivel több mint egy tucat országszerte sugárzott rádióállomást kínál optimális digitális minőségben. Emellett számos országos és regionális műsorszolgáltató további csatornákkal bővíti rádiós kínálatát. A rádióállomások fáradságos keresése és hangolása szintén a múlté. Önnek csak ki kell választania a kívánt állomás nevét - a TechniSat DAB+ digitális rádiók megjelenítik az összes fogható digitális rádiócsatorna listáját.
Hallgassa a klasszikus rádiótEzzel a készülékkel a digitális rádióállomások mellett hagyományos FM rádióállomásokat is fogadhat a vételi körzetében. Az RDS (Radio Data System) segítségével további adásinformációkat és alternatív extra frekvenciákat is fogadhat az éppen hallgatott FM rádióadóhoz.Ideális az USB-stickeken lévő zenei gyűjteményekhezSzámtalan MP3-dalt mentett már USB-adathordozókra (merevlemezekre vagy stickekre)? Akkor csatlakoztassa az adathordozót az USB-interfészen keresztül, hogy a zenéket közvetlenül a készüléken játssza le.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Technisat TECHNIRADIO RDR Rádió" című hirdetést látja. (fent)