Betöltés...

TechniSat STERNRADIO IR 2 Internet Fehér

Ár: 22.301 Ft

A kompakt STERNRADIO IR 2-vel több ezer internetes rádióállomást hallgathat az integrált WLAN-nak köszönhetően. Miután csatlakozott az otthoni hálózathoz, szinte korlátlan számú zenét, híreket és állomásokat élvezhet a világ minden tájáról. A STERNRADIO IR 2 BL5C elemmel rendelkezik, amely néhány egyszerű lépésben cserélhető. Így spontán és rugalmasan használható a készüléket, ahol van WiFi.

Öt rádióállomás előre programozható a közvetlen választógombokkal: STAR*SAT RADIO, rádió B2, rádió GOLD, Klassik Radio és Deutschlandfunk. A közvetlen kiválasztó gombok saját preferenciái szerint is hozzárendelhetők a kedvencek vezérlővel. Gyorsan és egyszerűen találhat más internetes rádióállomásokat a nagy színes kijelzőn, a legnépszerűbb állomások, műfajok és országok szerint listázva – könnyen kiválasztható a praktikus navigációs görgővel a görgetéshez.

Más állomásokat elmenthet a személyes kedvencek listájába. Ezen kívül számos hangzajt speciálisan integráltak az elalváshoz és az ébredéshez. Válassz pl. B. az esőcseppek megnyugtató hangja, laza zongorazene vagy madárcsicsergés az úgynevezett alvásrádió listáról. A STERNRADIO IR 2 hasznos ébresztési, szundi és elalvási időzítő funkciókat is kínál.

Igény esetén a kijelző két fokozatban halványítható, és akár teljes színes kijelzőről fekete-szürke tónusú monokróm nézetre is átkapcsolható. Ha a készülék készenléti üzemmódba kapcsol, a kijelzőn az idő és a dátum mellett, ha szükséges, helyi időjárási információk is megjelenhetnek.

Az internetes rádió alternatívájaként a STERNRADIO IR 2-n az AUX-IN-en keresztül csatlakoztatott lejátszóeszközökről is hallgathat zenét, pl. MP3 lejátszó. Vagy streamelhet zenét az otthoni hálózatról az integrált hangszóróra UPnP-n keresztül. A hangszóró helyett a fejhallgató is használható zenei kimenetre a 3,5 mm-es jack csatlakozón keresztül. Teljesen leválaszthatja a rádiót az áramellátásról a készülék hátulján található kapcsolóval.

A STERNRADIO IR 2 okostelefonról vagy táblagépről is vezérelhető az AirMusic Control alkalmazással.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "TechniSat STERNRADIO IR 2 Internet Fehér" című hirdetést látja. (fent)