Betöltés...

Sharp 40" FD2E Full HD Smart TV

Ár: 122.110 Ft

Intuitív kezdőképernyőGyors hozzáférés kedvenc streaming szolgáltatásaihoz, bemeneteihez és ingyenes élő TV-csatornáihoz.

Ingyenes Roku alkalmazásIrányítsd tévédet, használd a hangalapú keresést, a fejhallgató hangját és még sok mást. iOS® és Android™.

Támogatja az összes általános hangasszisztenstApple AirPlay, Apple Home, Alexa, Google Home.
HDR – nagy dinamikatartományA HDR még több vizuális előnyt kínál tévénézés közben. A megnövelt fényerőnek és kontrasztnak, valamint a nagyobb színválasztéknak köszönhetően a kép tökéletes az emberi szem számára. A világos képeket tisztábban és élénkebben tapasztalja, a vörös, zöld és kék tónusok csillogóbbá válnak, és a kép mélyebb lesz.

NetflixBármikor, korlátlanul és hirdetések nélkül nézze meg, mi érdekli: a Netflix segítségével rengeteg filmet, sorozatot és dokumentumfilmet streamelhet – beleértve a nagy sikerfilmeket és a kidolgozott házon belüli produkciókat. Egyszerűen fizessen elő és több ezer ajánlat közül választhat.
Active Motion 200Nincs többé életlen vagy elmosódott kép: az Active Motion funkcióval olyan élességű mozgóképeket láthat, amelyet egyetlen hagyományos LCD-televízió sem tud nyújtani. Mi okozza a drasztikus különbséget? Erőteljes processzorok, amelyek közbenső képeket számítanak ki, és kiváló LC-kijelző alacsony válaszidővel. Tökéletes sportokhoz, filmekhez és akciókhoz.

Csatornák közötti keresésKeressen cím, színész, műfaj és egyebek alapján, és megtudja, hol streamelhet ingyen vagy a legolcsóbb áron.

Felhasználóbarát távirányítóMindent kínál, amire a tévé vezérléséhez szüksége lehet, beleértve a népszerű streaming csatornák gyors elérését.

Prime VideóAz Amazon Prime Video segítségével számos (eredeti) filmhez és televíziós műsorhoz férhet hozzá. Nézze meg azokat a sorozatokat, amelyekről mindenki beszél, és tapasztalja meg a legjobb filmeket, beleértve az aktuális kasszasikereket is. A fizetős streaming szolgáltatás mindig jó szórakozást hoz a képernyőre.

Full HD felbontásAz 1920 x 1080 pixeles felbontásnak köszönhetően a Full HD képek nagy tisztaságot biztosítanak. Különleges látványélmény, amit még régebbi filmek és sorozatok esetén sem kell kihagyni. Az integrált képfeljavító technológia Full HD-re optimalizálja az ilyen tartalmak megjelenítését. Új szórakozás nézni a régi klasszikusokat.
HEVC/h.265Beleértve a jövőt: Ezzel a legújabb videokodekkel már ma felkészült a holnap sugárzási szabványaira. És amikor elkezdődik, Sharp TV-jével a kezdetektől a játék része lesz.

Dolby Digital/Dolby Digital PlusMindenki ismeri a kifejezéseket, és mögöttük hangok továbbítására szolgáló hangkódok állnak. A Dolby Digital jó térbeli hangzást biztosít akár 5 hangszóróval és 1 mélynyomóval. A Dolby Digital Plus segítségével két további hangszóró további részletekkel finomítja a hangot, és lenyűgöző térhatású hangzás jön létre.
HDMI bemenetekCsatlakoztassa, készüljön fel, menjen: A HDMI bemenetekkel számos eszközt csatlakoztathat – legyen szó Blu-Ray- vagy DVD-lejátszóról, streaming boxról, digitális vevőről vagy játékkonzolról. A filmek, zenék és játékok mostantól elérhetők tévéjén.

HLGA Hybrid Log Gama vagy röviden HLG minden modern TV-hez elengedhetetlen kellék. Ezzel a szabvánnyal élvezheti a vizuálisan kiváló minőségű HDR tartalmat, amelyet a sugárzó vagy streaming szolgáltatók műholdon, kábelen vagy antennán keresztül továbbítanak.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Tv-k
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Sharp 40" FD2E Full HD Smart TV" című hirdetést látja. (fent)