Betöltés...

Aver Wizualizer U70i Dokumentum kamera projektorhoz

Ár: 157.550 Ft

Az U70i könnyű és hordozható kialakítású, prémium objektívje és AI zajszűrő mikrofonja pedig lehetővé teszi a tanárok számára, hogy könnyedén közvetítsenek élő képeket az iskolában vagy otthonról. Az U70i fényképezőgép kiváló minőségű 4K felbontása és 13 megapixeles mátrixa gondoskodik arról, hogy a rögzített képek nagyon tiszták legyenek, érdekesebbé és lebilincselőbbé téve az órákat.

Az A3-as méretű akcióterület lehetővé teszi a tanárok számára, hogy többet rögzítsenek, és a tanulók könnyebben látják minden részletet. Ezenkívül az U70i autofókusza gondoskodik arról, hogy a felvétel mindig éles legyen, a 16-szoros digitális zoommal pedig még tovább nagyíthat, hogy közelebbről is megnézhesse.

Az AI zajcsökkentés hatékonyan csökkenti a nem kívánt hangokat és a háttérzajt, így jobb hangminőséggel rögzítheti a leckéket vagy előadásokat. Ezenkívül az AI Image Rotation gondoskodik arról, hogy az emberek és az anyagok mindig a megfelelő szögben jelenjenek meg.

A kamerafej kényelmesen elfér, ha nem használja, így megóvja eszközét a sérülésektől, és mindig készen áll a következő felvételre. Sőt, az U70i csúszásmentes gumi talpa stabil alapot biztosít a kamerának bármilyen szögből történő felvétel közben.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Aver Wizualizer U70i Dokumentum kamera projektorhoz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: