Betöltés...

AxaCube® kondenzátor mikrofon játékhoz, felvételekhez, streaminghez, youtube, zoom, háttérzajcsökkentés, némítási funkció, kardioid, RGB fény, pop szűrő, állítható kar, kompatibilis Windows, MacOS, PS4, PS5, USB csatlakozás

Ár: 24.990 Ft

Az AxaCube® kondenzátor mikrofon egy kiváló minőségű hangmegoldás, amelyet kifejezetten játékosok, tartalomkészítők, streamelők és online konferenciákon vagy felvételeken részt vevő szakemberek számára fejlesztettek ki. Ez a mikrofon a fejlett funkciók széles skáláját kínálja a hangminőség javítása és a tiszta és professzionális felvételek biztosítása érdekében.

Az AxaCube® mikrofon egyik erőssége a háttérzaj csökkentésére való képessége. Kardioid poláris mintát használ, amely elölről rögzíti a hangot, és minimalizálja a nem kívánt oldalsó és hátsó zajokat. Ez a funkció elengedhetetlen a játékhoz, az élő közvetítéshez és a videó rögzítéséhez, biztosítva, hogy a felhasználó hangja mindig tiszta és interferenciamentes legyen.

A mikrofon elérhető némítási funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szükség esetén gyorsan leállítsák a hangrögzítést anélkül, hogy hozzá kellene férniük az összetett szoftverbeállításokhoz. Ez egy kényelmes funkció élő közvetítések vagy videokonferenciák során, azonnali vezérlést biztosítva az audio stream felett.

A mikrofon kialakítását RGB világítás egészíti ki, amely vonzó vizuális elemet ad a játékhoz vagy a streaming beállításhoz. A felhasználók testreszabhatják a fény színét és intenzitását a kívánt témának vagy hangulatnak megfelelően, élénk és magával ragadó hangulatot teremtve.

Emellett a mikrofon popszűrővel is fel van szerelve, amely csökkenti a beszéd közben keletkező robbanó hangokat, mint például a hangos "p" és "b" hangokat, így tisztább és professzionálisabb hangminőséget biztosít. Az állítható kar maximális rugalmasságot biztosít a mikrofon pozicionálásában, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy megtalálják a tökéletes szöget a felvételhez vagy a kommunikációhoz.

A széleskörű kompatibilitás az AxaCube® mikrofon másik kiemelkedő tulajdonsága. USB-n keresztül számos platformhoz és eszközhöz csatlakoztatható, beleértve a Windowst, a MacOS-t, a PS4-et és a PS5-öt, így nagyszerű választás a konzolos játékosok és a PC-felhasználók számára. Az USB-csatlakozás megkönnyíti a gyors és egyszerű telepítést további illesztőprogramok nélkül.

Összefoglalva, az AxaCube® kondenzátormikrofon kiváló választás mindazok számára, akik kiváló minőségű hangmegoldást keresnek játékhoz, streaminghez, videórögzítéshez vagy online konferenciákhoz. Fejlett háttérzajcsökkentő funkcióival, testreszabható RGB világításával, popszűrőjével és állítható bummjával ez a mikrofon a kivételes hangteljesítmény és a vonzó dizájn ideális kombinációját kínálja, mivel számos eszközzel és platformmal kompatibilis.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "AxaCube® kondenzátor mikrofon játékhoz, felvételekhez, streaminghez, youtube, zoom, háttérzajcsökkentés, némítási funkció, kardioid, RGB fény, pop szűrő, állítható kar, kompatibilis Windows, MacOS, PS4, PS5, USB csatlakozás" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb

Hasonló hirdetések