Betöltés...

Kruger&Matz KMDB69 15,1x22 cm-es ovális 4 utas hangszóró, 150W

Ár: 12.290 Ft

Autóhangszórók Kruger&Matz modell KMDB69

Nem elégedett autója gyári hangszóróinak hangminőségével? Bővítse autóját a Kruger & amp; Matz KMDB65 6x9" hangszórókkal, amelyek maximális teljesítménye 150 W . Ez a modell négy meghajtóval van felszerelve? Alacsony, közepes és két magassugárzóval erős>. Egy ilyen kombináció garancia arra, hogy minden hang tökéletesen szól – dinamikus és tiszta magas hangok, valamint mély basszusok egyaránt. Nézze meg, milyen hangminőséget adhatnak Önnek a Kruger & Matz autóhangszórók.

A Kruger & Matz autós hangszórók kielégítik azoknak az elvárásait is, akiknek az autós audioberendezésekben a kiváló hangminőség mellett az esztétikai értékek is számítanak. Stílusos fekete – hangszóróház és rács egyaránt ? tökéletesen illeszkedik minden autó belsejébe. Ezenkívül a felhasznált anyagok jó minőségének köszönhetően a hangsugárzók nagyon ellenállnak az autó változó körülményeinek , például a hőmérséklet vagy a páratartalom változásának. Kruger & Matz hangszórókkal, és fedezze fel kedvenc zenéinek új hangzását.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Kruger&Matz KMDB69 15,1x22 cm-es ovális 4 utas hangszóró, 150W" című hirdetést látja. (fent)