Betöltés...

Razer Seiren V3 Mini Mikrofon - Rózsaszín

Ár: 27.810 Ft

Kompakt tisztaságIsmerje meg a Razer Seiren V3 Minit – egy ultrakompakt USB-mikrofont, amely most még többet tartalmaz. Az új érintéssel némítás funkcióval és a fejlett hang-testreszabással élvezheti a stúdióminőségű hangrögzítést a játékhoz, streameléshez és csevegéshez tökéletes.

Kristálytiszta hangrögzítésAz egyedi kondenzátorkapszulával felszerelt mikrofon lenyűgöző érzékenysége még több részletet képes rögzíteni, különösen magasabb frekvenciákon, így biztosítva, hogy a hangját lélegzetelállító tisztasággal és minőségben közvetítse.

Nagyobb hangszigetelésA szorosabb hangfelvételi minta lehetővé teszi, hogy a mikrofon az Ön hangjára fókuszáljon, miközben elnyomja a szobazajt, így soha nem kell aggódnia amiatt, hogy olyan hangok, mint a gépelés vagy az egérkattintások akadályozzák.

Azonnali vezérlésLegyen szó játékról, csevegésről vagy streamelésről, azonnal megelőzheti a hanggal kapcsolatos hibákat egyszerűen a mikrofon tetejének megérintésével, és egy pillantással megállapíthatja, hogy a mikrofon aktív-e vagy sem a LED állapotjelzővel.

Csillapítja a zajtTalálja meg kedvenc helyét egy dönthető mikrofonállvánnyal, amely beépített lengéscsillapítóval is csillapítja a véletlen ütések és ütések okozta zajt. Leválasztható a gémkar beállításához.

Gondmentes beállításMásodpercek alatt készen áll a játékra, streamelésre vagy csevegésre. Egyszerűen csatlakoztassa az USB-mikrofont a számítógépéhez, és már mehet is – nincs szükség szoftverre vagy illesztőprogramokra. Működik a Discord, az OBS Studio és az XSplit szoftverekkel.

Egyablakos vezérlésHozzon létre tökéletes környezetet egyetlen hatékony platformon. Tegye személyre a mikrofon világítását, állítsa be a stúdiószintű mintavételi és bitsebességet, kezelje a stream mixet, hogy külön hangerő-keverést állítson be a lejátszáshoz és az adatfolyamhoz, és így tovább.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Razer Seiren V3 Mini Mikrofon - Rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb