Betöltés...

Telestar Dira S32i CD Internet rádió - Fa

Ár: 98.780 Ft

Az S 32i CD a funkciók széles skáláját ötvözi a felhasználóbarátsággal, a legjobb hangélménnyel, kiváló minőségű alkatrészekkel és elegáns dizájnnal.
A komplett rendszer fogadja a digitális DAB+, analóg FM és webes rádióállomásokat internetes adatfolyamon keresztül, CD-lejátszóval rendelkezik MP3-lejátszással, hozzáférést biztosít különféle zenei streaming szolgáltatásokhoz, és az UPnP-nek, Bluetooth 5.1-nek köszönhetően képes külső eszközökről vagy adathordozókról lejátszani a zenefájlokat. (adó és vevő funkcióval) és USB.
A nagyméretű, 3,2 hüvelykes (kb. 8,1 cm) átlójú TFT-kijelző borotvaéles részletességgel nyújt hasznos háttérinformációkat, míg a 2 db 3 hüvelykes, egyenként 15 W-os hangszóró a digitális hangprocesszorral (DSP) és kiterjedt hangszínszabályzó biztosítja a legjobb hangélményt.
Egy másik kiemelés: a felvétel funkciónak köszönhetően a zenefolyamok egyszerűen, gombnyomással vagy időzítő programozásával rögzíthetők egy csatlakoztatott USB adathordozóra!
A rádió innovatív EWF és Journaline technológiával is fel van szerelve.
Az EWF egy DAB+ műsorszóró hálózaton alapuló riasztórendszer, amely katasztrófa esetén vészhelyzeti műsort továbbít az érintett vevőegységekhez, és ezáltal életeket menthet.
Egyéb hasznos kiegészítő funkciók, mint például az ébresztőóra, az elalváskapcsoló vagy az aktuális időjárási információk megjelenítése egészítik ki a rádió funkcióit röviden: a DIRA S 32i CD egy csúcskategóriás okosrádió, és mindent tartalmaz, amire szüksége van könnyebb az élet.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Telestar Dira S32i CD Internet rádió - Fa" című hirdetést látja. (fent)