Betöltés...

Onkron FM5 32"-65" LCD TV/Monitor fali tartó - Fekete (1 kijelző)

Ár: 14.920 Ft

Az Onkron univerzális, ultralapos TV fali tartója a legtöbb 32"-65"-os LCD, LED, OLED lapos képernyőhöz alkalmas. A TV tartó kompatibilis a legtöbb TV-márkával, mint például: Samsung, LG, Sony, Blaupunkt, Dyon, Grundig, JVC, Loewe, Orion, Panasonic, Philips, Sharp, TCL, Technisat, Telefunken, Toshiba, JTC, Jaytech, Thomson, Xoro, Acer, Akai, Daewoo, Hitachi, Kendo, Metz stb. A szilárd, hidegen hengerelt acél (SPCC) fejlett hegesztési technikákkal hatalmas szilárdságot biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy a fali tartó biztonságosan rögzítse a falon az akár 57 kg tömegű képernyőket.

A TV tartót a faltól 0 mm-től 29 mm-ig terjedő távolság jellemzi. A szerkezet fix helyzetű, és nem dönthető vagy forgatható. Gyorskioldó rendszer: rögzítse a TV-t a zárral, és oldja ki a zöld nyomászár lefelé húzásával. A szállítási terjedelemben komplett szerelési tartozékokat, vízmértéket, TV csavarkészletet talál, és azonnal hozzáláthat a könnyű és gyors összeszereléshez. A készlet egy útmutatót, és minden alkatrészt tartalmaz, ami az összeszereléshez szükséges.

VízmértékA tartóhoz egy vízmérték tartozik.Click'n'Pull rögzítőrendszerA Click'n'Pull rendszer megkönnyíti a képernyő felszerelését a tartóra. A kijelző levétele is nagyon egyszerű – csak húzza meg a hevedereket, amik kioldják a reteszelő mechanizmust, és a TV eltávolítható.Jellegzetes türkiz polimer védőkA TV tartó az Onkron jellegzetes türkiz polimer betéteivel van felszerelve, amelyek megvédik a TV hátlapját a mechanikai sérülésektől.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Tv-k
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Onkron FM5 32"-65" LCD TV/Monitor fali tartó - Fekete (1 kijelző)" című hirdetést látja. (fent)