Betöltés...

NewStar NOTEBOOK-V200 Laptop vagy tablet tartó Fekete

Ár: 21.930 Ft

A NewStar notebook tartó, a NOTEBOOK-V200 modell egy univerzális notebook tartó, amely a notebook maximális funkcionalitását kínálja. Ez a tartó a VESA75 vagy VESA100 lyukmintákra szerelhető. Válasszon falra, íróasztalra vagy mennyezetre és szerelje fel a notebook tartóját a VESA lyukak segítségével.

A mennyezet-, író- vagy falrekeszekkel kombinálva ez az univerzális konzol hatékony eszköznek bizonyul, amely lehetővé teszi a billentés, forgatás, forgatás, magasság és mélység beállítását a kiválasztott tartónak megfelelően. A VESA75 és a VESA100 lyukmintával ez a konzol használható a legtöbb márkájú tartószerkezettel. Válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást, és illessze össze a NewStar notebook tartójával.

A tartószerkezetet bal és jobbkezes felhasználók is használhatják. A legtöbb notebookkal kompatibilis. Ideális irodákban vagy recepciós területen.

Minden szerelési anyag a termékhez tartozik.
Vesa min75x75Vesa max100x100SzínFekete

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Tv-k
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "NewStar NOTEBOOK-V200 Laptop vagy tablet tartó Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: