Betöltés...

Vezeték nélküli hordozható lámpás hangszóró, ZEQAS, USB kábellel újratölthető, hasznos kempingben, teraszon vagy csónakázásban, sztereó hang, Bluetooth, vízállóság, akkumulátor autonómia 12 ó

Ár: 12.448 Ft

Vezeték nélküli hordozható lámpás hangszóró, ZEQAS, USB kábellel újratölthető, hasznos kempingben, teraszon vagy csónakázásban, sztereó hang, Bluetooth, vízállóság, akkumulátor autonómia 12 óra, hatótávolság 10 m, fekete

Sokoldalú használat: A ZEQAS hordozható hangszóró tökéletes társ különféle szabadtéri tevékenységekhez. Akár kempingezik, akár a teraszon tölti az idejét, akár hajózik, ezt a hangszórót úgy tervezték, hogy magával ragadó hangélményt nyújtson, és kedvenc zenéit minden különleges pillanatba elvigye.



Egyszerű újratöltés: Az USB kábel töltési funkciójával a ZEQAS hangszóró praktikus és könnyen karbantartható. Gyorsan feltöltheti, és hosszú ideig élvezheti a zenét anélkül, hogy aggódnia kellene az akkumulátor miatt.



Magával ragadó sztereó hangzás: A hangminőség lenyűgöző, köszönhetően a fejlett technológiának és a beépített mélynyomónak. Játssza le kedvenc zenéit tisztán és erőteljesen, hogy kiemelkedő hangélményt nyújtson minden hallgatott dalban.



Bluetooth-kapcsolat: A Bluetooth segítségével bonyolult kábelek vagy csatlakozások nélkül játszhat le zenét eszközeiről. Így élvezheti kedvenc lejátszási listáját, vagy zenét streamelhet közvetlenül telefonjáról vagy táblagépéről.



Vízállóság és hosszú akkumulátor-élettartam: A ZEQAS hangszórót úgy tervezték, hogy megbirkózzon a nedves vagy vizes körülményekkel, így aggodalom nélkül élvezheti a zenét a medencében vagy a strandon. 12 órás akkumulátor-élettartamával ez a hangszóró lehetőséget ad arra, hogy szabadon töltsön időt anélkül, hogy gyakran kellene töltenie.



10 méteres hatótávolság: A nagyvonalú 10 méteres hatótávolsággal távol tarthatja zenelejátszóját, és élvezheti a mozgás szabadságát. Így szocializálódhat barátaival és családjával anélkül, hogy elveszítené a Bluetooth-kapcsolatot és a hangminőséget.



A hordozható vezeték nélküli lámpás hangszóró, a ZEQAS, sokoldalú és nagy teljesítményű kiegészítő, amely minden szabadtéri kalandhoz alkalmas. A magával ragadó sztereó hangzással, Bluetooth-kapcsolattal, vízállósággal, hosszú akkumulátor-élettartammal és megnövelt hatótávolsággal a ZEQAS hangszóró tökéletes társsá válik minden különleges pillanatban, amelyet kedvenc zenéjével tölt. Válassza a minőséget és a sokoldalúságot, válassza a ZEQAS hordozható hangszórót, hogy minden élményt felejthetetlen pillanattá varázsoljon!



 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Vezeték nélküli hordozható lámpás hangszóró, ZEQAS, USB kábellel újratölthető, hasznos kempingben, teraszon vagy csónakázásban, sztereó hang, Bluetooth, vízállóság, akkumulátor autonómia 12 ó" című hirdetést látja. (fent)