Betöltés...

LG 55QNED753RA, 139.7 cm (55"), 4K UHD, Smart, webOS, Bluetooth, WiFi, HDMI, LAN, USB, (E), Fekete QNED TV

Ár: 266.334 Ft

QNED: világosabb, nagyobb

Még gazdagabb Tiszta Színek

Tapasztalja meg a földöntúli színeket a kvantumpontok és a NanoCell egyesített erejét kiaknázó "QNED Color Pro" színmegjelenítési technológiával.

Dimming Pro és ultramagas kontraszt

Lehengerlő színek

Az LG QNED okos fénytompítási technológiája mélytanulási algoritmusok segítségével élesebb és természetesebb képeket hoz létre, és a holdudvarhatás is minimálisra csökken. Az LG QNED nagy teljesítményű, mélytanulási algoritmusokat használ a kontrasztarány és a fényerő növeléséhez, így éles, természetes képek jönnek létre minimális holdudvarhatással.

6. generációs α5 AI 4K processzo

Nagy teljesítményű feldolgozás

A 6. generációs α5 AI 4K processzor dinamikus tévézési élményt kínál, mely az ízlésének megfelelően személyre szabható.

Ultranagy képernyő

Visszatért, és nagyobb mint valaha

Emelje magasabb szintre a vizuális élményt a QNED lenyűgözően hatalmas képernyőjének élénk színeivel.

LG hangprojektor

Tökéletes párosítás a szórakozáshoz

Az LG hangprojektorok kifejezetten arra készültek, hogy zökkenőmentesen működjenek az LG TV-vel, így ez a párosítás megadja a tökéletes szórakozás élményét.

WOW Kezelőfelület

Változatos beállítások

Az LG Soundbar automatikusan hangprojektor üzemmódra vált, amikor csatlakoztatja egy LG TV-hez. Ezenfelül 3 további üzemmód közül választhat a legjobb hangélmény érdekében.

ThinQ AI és webOS

Okos funkciók Önnek

Legyen még kényelmesebb a tévézés a személyre szabott ajánlásokkal és értésítésekkel, valamint más egyéb hasznos megoldásokkal. Az olyan okos funkciók, mint az Új Kezdőképernyő még gyorsabbá és Intuitívabbá varázsolják a tévézés élményét.

AI Képvarázsló

Személyre szabott kép Önnek

Az AI képvarázsló 85 millió lehetséges beállítást elemez, a lehető legjobb képbeállítások megtalálása érdekeben, valamint elemzi a néző ízlésének megfelelő színeket, hogy személyre szabott képernyő-beállításokat biztosítson.

AirPlay és HomeKit

Kényelmesen vezérelheti az LG TV-jét az Apple AirPlay és HomeKit funkciók támogatásának köszönhetően. Be- vagy kikapcsolhatja a TV-t, válthat a bemenetek között, sőt, még a hangerőt is állíthatja anélkül, hogy a távirányítóhoz kellene nyúlnia.

Valódi moziélmény

Házimozi, mely felveszi a versenyt az igazi mozival

Élvezze a lélegzetelállító moziélményt otthona kényelméből az LG QNED-del.

Professzionálisan feljavított kép

A dinamikus színárnyalat-leképezés segítségével a HDR10 Pro automatikusan javítja a kontrasztot és a képélességet a tartalom minden képkockájánál.

Továbbfejlesztett játékmenet

Engedje szabadjára a nagyszerű játékot

Fejlessze tovább játékkonfigurációját a magasabb szintű TV-vel, melyet a csúcskategóriás játékok következő generációjához terveztünk.

 



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Tv-k
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "LG 55QNED753RA, 139.7 cm (55"), 4K UHD, Smart, webOS, Bluetooth, WiFi, HDMI, LAN, USB, (E), Fekete QNED TV" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb