Betöltés...

Amazon Fire TV Stick Lite 2022 Alexa Médialejátszó

Ár: 15.380 Ft

Minden, amire szüksége vanA Fire TV Stick Lite minden alapvető dolgot tartalmaz, amire szükséged van ahhoz, hogy könnyedén beállíthasd és elkezdhesd a nézést. Ugrálj a filmek, élő hírek, sportműsorok és kötelező műsorok között a gyors alkalmazásindítással és a gyors, Full HD felbontású streaminggel.

Alexa Voice Remote Lite hangtávirányítóCsak nyomd meg és kérd meg Alexát a tartalmak kereséséhez, elindításához és vezérléséhez. Az előre beállított gombokkal gyorsan elérheti a kedvenc alkalmazásokat - Netflix, Prime Video, Disney+ és Hulu -, és a streamelésen túlmenően ellenőrizheti a sporteredményeket, zenét játszhat le, válaszolhat kérdésekre, elolvashatja a híreket, ellenőrizheti az időjárást és beállíthatja az ébresztést.

Gyors tartalomkeresésA streaming a Fire TV-n egyszerű és intuitív. Minden a Főmenüvel kezdődik, ahol gyorsan elérheti kedvenc tartalmait. Több száz csatornán és alkalmazásban kereshetsz, hogy megtaláld, amit nézni szeretnél. Élvezd a személyre szabott streaminget a Profilok segítségével, ajánlásokkal, megtekintési előzményekkel és megtekintési listákkal a háztartás minden egyes személye számára.

Több mint 1 millió film és TV epizódÉlvezze a Netflix, YouTube, Prime Video, Disney+, Apple TV+, Peacock, STARZ, Paramount+ és mások kedvenceit. Streamelje élőben a híreket, a sportot és a kötelező műsorokat. Hozzáférés több tízezer HDR-címhez. Emellett több millió zeneszámot játszhat le olyan szolgáltatásokon keresztül, mint az Amazon Music, Apple Music, Spotify, Pandora és iHeartRadio.

Nézzen élő és ingyenes tévétStreamelje az élő tévéadást, beleértve a híreket és a sportot, a Hulu + Live TV, a SLING TV, a YouTube TV és mások előfizetéseivel. Emellett filmeket és tévéműsorokat nézhet ingyenesen az olyan reklámokkal támogatott alkalmazásokkal, mint a Pluto TV, az Amazon Freevee és mások.

Plug and playA kompakt kialakítás közvetlenül a HDMI-portba csatlakoztatható, és szépen elfér a tévé mögött. Könnyedén mozgathatja a Fire TV Stick Lite-ot az otthoni tévékészülék között.

A Prime tagok többet kapnak a Fire TV-bőlTöbb mint 100 csatorna, például a Discovery+, a STARZ, a Paramount+, az AMC+, a Cinemax és még sok más csatorna áll a Prime tagok rendelkezésére - nem kell külön alkalmazásokat letölteni, és nincs szükség kábelre. Csak a kívánt csatornákért kell fizetni, és bármikor lemondható.

A TV csak a kezdetA Fire TV az új Alexa készségekkel és hangfunkciókkal folyamatosan okosabbá válik. Nézd meg az élő kameraképeket, nézd meg az időjárást, rendelj pizzát, és streamelj zenét.

Játékok a Fire TV-nNem számít, milyen játékokat szeretsz, a Játékok a Fire TV-n mindent megtalálsz. Játsszon játékokat, ahogyan filmeket streamel az Amazon Luna segítségével, vagy töltsön le játékokat az Appstore-ból. Ha Amazon Prime tag vagy, a Luna segítségével ingyen játszhatsz a játékok hatalmas választékával.

*** HBO, Skyshowtime régióhoz kötött - Magyarországon nem elérhető/nem telepíthető a stick-re az alkalmazás.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Amazon Fire TV Stick Lite 2022 Alexa Médialejátszó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: