Betöltés...

Jvc Internet rádió RAE981B

Ár: 100.200 Ft

Ha egy igazán sokoldalú lejátszót keres, a JVC RA-E981B a megfelelő választás lehet az Ön számára. Többféle mód közül választhat, függetlenül attól, hogy a hagyományos rádióállomásokat részesíti előnyben, vagy szeret modern podcastokat hallgatni. A JVC RA-E981B könnyedén kezeli minden igényét.



Számos lehetőség, az igényeinek megfelelően



A modern idők jelentősen kibővítették az audio adások körét, a JVC RA-E981B pedig a vétel számos lehetőségét kínálja. Rádióállomásokat hangolhat a modern DAB+ módban, de a hagyományos FM sávok is tökéletesen foghatóak. A rádió módtól függetlenül akár 40 elmentett csatorna hangolását és tárolását is teszi lehetővé. Ha nem elégedett a helyi rádióállomásokkal, akkor nagyszerű lehetőség, hogy akár online rádióállomásokat is hallgathat szinte a világ bármely pontjáról. Az internetrádió funkció esetében is elmenthet akár 40 kedvenc csatornát a készülék memóriájában. Az internetrádió funkció használatához a készüléknek csatlakoznia kell az internethez Wi-Fi-n keresztül.



A rádió internethez való csatlakoztatásának előnyei azonban nem csak az online rádióállomások vételének lehetőségében rejlenek. Használhatja a Spotify® Connect funkciót is, amellyel könnyedén csatlakoztathatja lejátszóját Spotify® fiókjához.



A JVC RA-E981B könnyedén párosítható mobiltelefonnal Bluetooth® kapcsolaton keresztül, és külső hangszóróként is használható.



A 2.8” méretű színes kijelzőnek köszönhetően a készülék kezelése és beállítása kényelmes, és könnyen elsajátítható. A vezetéknélküli technológia kedvelői számára jó hír, hogy a lejátszó csatlakoztatható az UNDOK™ mobil alkalmazással az Android és iOS operációs rendszert használó mobileszközökön. A mobilalkalmazás lehetővé teszi az összes fontos funkció kényelmes vezérlését mobileszközéről.



A lejátszót a tartozékként kapott távirányítóval is vezérelheti. Ha a hagyományosabb eszközöket részesíti előnyben, akkor használhatja a beépített USB bemenetet (MP3 formátum támogatással), de az AUX-IN csatlakozót is.



A hangzásról egy pár 10 W-os stereo hangszóró gondoskodik, beépített Bass Boost funkcióval. A hangkimenet a beépített hangszínszabályzóval állítható. Ha inkább egyedül szeretné élvezni a zenei élményt vagy a műsorokat, akkor egy fejhallgató-kimenet is rendelkezésére áll.



További praktikus lehetőséget nyújt a két, eltérő ébresztési idő beállításának lehetősége. Ezenkívül van SNOOZE (azaz szundi) funkció, valamint SLEEP (elalvás) funkció az automatikus leállításhoz. A készülék tápellátása a hálózati adapteren keresztül történik.



Funkció





Nagy, 2,8 hüvelykes színes kijelző

Internet rádió (40 beállítható csatorna)

DAB + / FM tuner (40 DAB, 40 FM előbeállítás)

Spotify Connect kompatibilitás

Vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat

MP3 formátum támogatása

Equalizer

Két ébresztési idő

Szundi beállítás

Alvó funkció

Távirányító

Alkalmazáson keresztüli vezérlés (Android, iOS)





Műszaki adatok





Bluetooth V4.2 - A2DP, AVRCP profilok támogatása

WiFi IEEE 802.11b / g / n

DAB frekvencia: 174,9 - 239,2 MHz

FM frekvencia: 87,5 - 108 MHz

Teljesítmény 2 x 5 W (RMS)

Adapteres tápegység





Csatlakozók és bemenetek





USB bemenet

Fejhallgató kimenet

Line out kimenet

AUX bemenet




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Jvc Internet rádió RAE981B" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések