Betöltés...

BLOW AVH-9991 Autó HiFi fejegység

Ár: 50.320 Ft

EGY MILLIÓ ALKALMAZÁS EREJE
A készülékre telepített modern Android 12 rendszer gyors működést tesz lehetővé, és teljes hozzáférést biztosít a Google által nyújtott szolgáltatásokhoz, többek között: Google Play Áruház, Google Maps, G-mail.
A rendszert továbbfejlesztett kézmozdulatokkal történő navigáció, fejlett adatvédelmi beállítások és hangjavítási lehetőség jellemzi.
Korlátozás nélkül használhat olyan alkalmazásokat, mint a WhatsApp, YouTube, Facebook, Messenger, Snapchat stb.

MIRROR LINK
Egy funkció, amely lehetővé teszi a képernyő átvitelét a telefonról a rádió kijelzőjére.
A rádió és az okostelefon közötti kapcsolat USB-kábellel történik, és a teljes integritás lehetővé teszi a telefon vezérlését a lejátszó képernyőjén.
A tükörkapcsolatnak köszönhetően például futó navigációt, kedvenc zenei videóját, filmjeit vagy fényképeit átviheti az autórádióba.

BLUETOOTH
A beépített Bluetooth funkciónak köszönhetően bármilyen olyan készülékhez kapcsolódhatunk, amelyik szintén rendelkezik ezzel a funkcióval ezzel többféle formátumú zenét játszhatunk le.
Ha mobiltelefonhoz csatlakozik, kihangosított hívásokat kezdeményezhet és fogadhat autója hangrendszerén keresztül!

MEGBÍZHATÓ NAVIGÁCIÓ
A BLOW rádió bővített változatának kiegészítő funkciója a készülékbe épített GPS vevő.
A megfelelő program telepítése után a készülék autós navigációként is használható és a térképen megmutatja aktuális helyzetünket.
A széles és jól olvasható képernyőről könnyedén leolvashatjuk az összes szükséges navigációs utasítást, ami minden bizonnyal megkönnyíti a gyors és biztonságos utazást az úticélhoz.

ZENE ÉS VIDEÓK BÁRMILYEN FORRÁSBÓL
A rádió beépített USB bemenettel is rendelkezik, amelyre dedikált eszközöket csatlakoztathatunk, amelyekről nem csak zenét, hanem fényképeket, videókat is könnyedén lejátszhatunk.
A telepített AUX in kiegészítő eszközcsatlakozó lehetővé teszi külső multimédiás források, például kamera, konzol, hordozható zenelejátszó vagy navigáció csatlakoztatását.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Autóhifi
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "BLOW AVH-9991 Autó HiFi fejegység" című hirdetést látja. (fent)