Betöltés...

Behringer BIGFOOT Mikrofon

Ár: 53.430 Ft

A BIGFOOT – Saját otthoni stúdióA BIGFOOT egy digitális otthoni felvétel, játék, streaming vagy podcasting rajongó álma, amely valóra vált. Ez a professzionális minőségű kondenzátormikrofon 3 kiváló minőségű kapszulával és fantasztikus funkciókkal rendelkezik: a digitális USB interfésszel minden eddiginél gyorsabban készen áll a rögzítésre – minimális előkészülettel és felszereléssel – csak csatlakoztassa a számítógépéhez, és kezdje el a felvételt. Rögzíts kedvenc szoftvereddel (Logic Pro, Audacity és hogy akár Twitch és YouTube streamekhez is használhatod), nem kell külön szoftvert letöltened.

4 hangfelvevő mód a sokoldalú rögzítési környezethezSztereó hangfelvétel mód – ideális valósághű, tágas hanghatás rögzítéséhez.

Kardioid hangfelvétel mód – gazdag, testes hangzást biztosít. Jól használható podcastokhoz, énekhangokhoz, játékokhoz, videohívásokhoz és olyan hangforrásokhoz, amelyek közvetlenül a mikrofon előtt vannak.

Omni-directional pickup mód – minden irányból egyformán veszi fel a hangot, a legjobban alkalmas többszemélyes podcastokhoz és az „ottlét” hangulatának megörökítéséhez – akár egy zenekar fellépésének élő felvétele.

Kétirányú felvételi mód – a mikrofon elejéről és hátuljáról is rögzít. Ideális hangszer minden árnyalatának megörökítéséhez és személyes felvételekhez.

Monitor és ellenőrzésCsatlakoztassa fejhallgatóját a mikrofon alján található 3,5 mm-es audiokimeneten keresztül. Kövesse hangját beszéd közben az egyszerű hangerőszabályzó gombbal. Van egy beépített kemény némító kapcsoló, amely nagyon hasznos bizonyos élő közvetítési helyzetekben!

Nagyon kompatibilisA Plug and Play USB interfész számos USB-kompatibilis asztali számítógéppel, laptoppal, táblagéppel és USB tápellátással támogatott mobiltelefonnal működik. A dobozból azonnal készen áll az élő adásra PC-n vagy Mac-en!

Erős, mégis hordozhatóA BIGFOOT kondenzátor mikrofon integrált forgatható állvánnyal rendelkezik. Menetek állnak rendelkezésre a gémkarra való egyszerű rögzítéshez. A masszív, fröccsöntött fémház kibírja a késő esti felvételi maratonok keménységét – és mivel közvetlenül a laptop USB-portjáról is táplálható, bárhová magával viheti, és rögzítheti, amikor a múzsa inspirál!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Behringer BIGFOOT Mikrofon" című hirdetést látja. (fent)