Betöltés...

Behringer C-3 Mikrofon

Ár: 34.990 Ft

C-3A kettős membrános C-3 mikrofon az otthoni felvételek szerelmeseinek álma! Ezt a professzionális minőségű kondenzátor mikrofont úgy tervezték, hogy hihetetlenül valósághűen, érzékenyen és pontosan rögzítse a hangokat. Választható felvételi mintázatokkal (kardioid, omni és nyolcas), frekvenciaszűrőkkel és bemeneti párnákkal a C-3 mikrofon kiváló választás bármilyen felvételi forgatókönyvhöz - és elég masszív ahhoz, hogy hosszú távra is megfeleljen! A karcsú alumínium tokban található nagy teherbírású függesztett tartóval és szélvédővel a C-3 lehet az egyetlen mikrofon, amelyre a stúdiójának szüksége lesz.

Mi az a kondenzátor mikrofon?A kondenzátoros mikrofonok ideális választás az ének és az akusztikus hangszerek rögzítésére. Ezek a hangstúdiókban és rádióállomásokon használt mikrofonok elsődleges típusa. A C-3 mikrofon szélesebb és laposabb frekvenciaválasza miatt sokkal több részletet képes rögzíteni, mint a legtöbb dinamikus mikrofon. Egy másik különbség a kondenzátor és a dinamikus mikrofonok között, hogy aktív áramkört tartalmaznak, amelyek működéséhez fantomtáp (+48 V) szükséges.

Miért a C-3?A C-3 egy megfizethető, kiváló minőségű módja annak, hogy ezt az alapvető stúdióeszközt az Ön szolgálatába állítsa. Három választható hangfelvételi mintázattal rendelkezik: minden irányú a hangok minden oldalról egyformán történő rögzítéséhez; kardioid a forrásjel felvételéhez, miközben a tengelyen kívüli hangokat elutasítja; és nyolcas a mikrofon mögötti és előtti hangok rögzítéséhez, de nem minden irányban. A kiváló átalakítóval és aranyozott XLR-kimenettel a C-3 nagyon semleges hangzású, és valóban beváltja a zajmentes átvitel ígéretét.

De ez még nem minden...A C-3 kondenzátor mikrofont úgy tervezték, hogy hosszú éveken át az Ön stúdiómikrofonja legyen. A strapabíró, öntött fémtest ellenáll az éjszakába nyúló felvételi maratonok megpróbáltatásainak - a mellékelt hordtáska pedig biztosítja, hogy a C-3 mindig biztonságban és stílusosan utazhasson.
A stúdióminőségű C-3 kondenzátor mikrofon kiváló választás élő és felvételi alkalmazásokhoz egyaránt, és olyan áron kapható, hogy elegendő pénz maradjon más felvételekhez szükséges eszközök beszerzésére. Nézze meg a hihetetlen Behringer C-3-t az Önhöz közeli kereskedőnél.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Behringer C-3 Mikrofon" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések