Betöltés...

TRACER MusicTube TWS BLUETOOTH hangszórók

Ár: 19.290 Ft

TRACER MusicTube TWS BLUETOOTH hangszórók

Olyan modern hangszórót keresel, amely jól működik otthon és egy buliban is? Vagy talán szívesebben élvezi kedvenc zenéit grillezés vagy kempingezés közben? A Tracer, a MusicTube egy multimédiás eszköz, amelyet bárhová magával vihet. A Bluetooth 5.0 vezeték nélküli kapcsolati technológia segítségével könnyedén párosíthatja a hangszórót okostelefonnal, táblagéppel, MP3 lejátszóval vagy laptoppal, illetve a TWS funkciónak köszönhetően - egy másik hangszóróval is. Ideális ajánlat minden zenerajongónak, aki nem akar feladni az aktív életmódot.

- Gazdag és tiszta hangzás.
- Telefonhívások fogadása.
-Bluetooth 5.0 technológia. < br /> - TWS rendszer, amellyel kétszer keményebben játszhatsz.
- MicroSD memóriakártya nyílás.
- 3,5 mm-es mini jack csatlakozó.
- USB port.
- 20 W teljesítmény.
- Akár 15 óra akkumulátor-élettartam.
- IPX4 vízálló.
-FM rádió.

A zene mindig veled Élvezze kedvenc zenéit, bárhol is van. A Tracer MusicTube hangszóró könnyedén párosítható bármely Bluetooth modullal ellátott eszközzel. A Bluetooth 5.0 szabvány garantálja a stabil kapcsolatot 10 m-es körzetben, emellett a True Wireless Stereo (TWS) rendszer lehetővé teszi, hogy egy telefonon keresztül két hangszórót is csatlakoztasson, hogy még erősebben játszhasson.
< br /> Nagy akkumulátor
A Speaker Tracer beépített, 2400 mAh kapacitású, hatékony akkumulátorral rendelkezik. Ennek köszönhetően akár 15 órányi megszakítás nélküli zenelejátszást élvezhet. Felejtsd el a gyakori újratöltést, és ne aggódj amiatt, hogy egy lemerült akkumulátor tönkreteszi az estét. Most már sokkal tovább tarthat a buli. És amikor az akkumulátor töltöttségi szintje csökken, gyorsan és kényelmesen feltöltheti az USB-porton keresztül, például a hangszórót számítógéphez csatlakoztatva.

Zene memóriakártyáról
Alacsony akkumulátor töltöttség az okostelefonod? Ne aggódjon, kedvenc zenéje úgyis így fog szólni ezen a találkozón. A Tracer MusicTube microSD kártyaolvasóval van felszerelve. Mindössze annyit kell tennie, hogy kedvenc dalait át kell töltenie a memóriakártyára, és meghallgathatja a kiválasztott lejátszási listát anélkül, hogy csatlakozna telefonjához vagy táblagépéhez.

Telefonhívások
Felejtse el a korlátozásokat, és telefonáljon szabadon a Tracer hangszórón keresztül. Ez a multimédiás eszköz nem csak a kedvenc dalaival való pihenésről szól. A barátaiddal is kapcsolatban maradhatsz. A hívásfogadás funkció és a beépített mikrofon lehetővé teszi a biztonságos telefonálást vezetés közben. A Tracer MusicTube vezeték nélküli hangszóró sikeresen helyettesíti a kihangosító készletet.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "TRACER MusicTube TWS BLUETOOTH hangszórók" című hirdetést látja. (fent)