Betöltés...

Samsung HW-S61T 4.0 Hangprojektor

Ár: 103.060 Ft

Merülj el a hangban!
Élvezd a finom árnyalatokat a zenében és a filmekben. A Hangprojektor két oldalsó hangszórójával és a Samsung Acoustic Beam technológiájával a szobát kitöltő hang széles skáláját élvezheted.

Szobát kitöltő hang egyetlen eszközben
A holisztikus hangzáshoz minden, amire szükséged van, megtalálható egyetlen hangprojektorban.
A többfunkciós készülék rendszerében két mélynyomó és tweeter van beépítve a karcsú keretbe, így bárhová elhelyezheted a szobában, hogy élvezhesd a tiszta hangélményt.Kivitelezés a hangon túl
Egy hangrendszer, amelyet úgy terveztünk, hogy otthonod részévé váljon. A Kvadrat által finomított hangprojektor időtlen megjelenése ötvözi a természetes kifejezést a dimenzióval és a tartóssággal.
A textúra és ívelt alakja, valamint az élvonalbeli technológia tökéletesen rezonál a kivételes, szobát kitöltő hanggal.

Készen áll az utasításaidra
Könnyedén vezérelheted a zenéket, információt szerezhetsz, és menedzselheted a mindennapjaid, anélkül, hogy akár a kisujjadat meg kellene mozdítanod.
Nem emlékszel egy dal címére? Kérd meg Alexát, hogy játsszon le egy zeneszámot úgy, hogy elmondod a dal szövegének néhány sorát. Nem számít, milyen zenét és tartalmat keresel, az S61T készen áll arra, hogy meghalljon.

Zene, ahogyan azt hallani kell
Hallgasd a zenét olyan minőségben, ahogyan azt az alkotók tervezték! Az audio innovációt a producerek és művészek kreatív visszajelzései alapján formáltuk.
A Zene mód segítségével egyszerűen csatlakoztathatod okostelefonod a hangprojektorhoz, hogy az felismerje és optimalizálja a lejátszott zenét, megőrizze annak minőségét, miközben a buli folytatódik.

Erőteljes mély hangzás
Ne hagyd, hogy a vezetékek basszus útjába álljanak! Állítsd be a hangszínt a vezeték nélküli mélynyomóval bárhol, és vedd magad körül az erős, mélyebb basszussal!

Több hang vezetékek nélkül
A Vezeték nélküli térhangzás készlet* lehetővé teszi a hangprojektor könnyű kibővítését a térhangzás hangrendszerére, vezetékek rendetlensége nélkül**.
A hangprojektorral együtt egy csatornarendszert hozhatsz létre a valódi térhangzású élmény érdekében.




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Samsung HW-S61T 4.0 Hangprojektor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: