Betöltés...

Audac Professional IMEO2B 3.1 Hangprojektor

Ár: 175.020 Ft

Az IMEO2 Soundbar karcsú és elegáns kialakítású, és minden szükséges funkciót tartalmaz bármely audiovizuális rendszer lenyűgöző hangzással történő bővítéséhez, miközben a telepítés minimális gondot okoz. Tökéletesen alkalmas olyan létesítményekhez, mint például tantermek, prezentációs termek vagy tárgyalók, ahol képernyőkkel, okostáblákkal vagy projektorokkal kombinálva használható és telepíthető.

Az akusztika egy 3 utas hangszórószerkezetből ered, amely két 1,5-es magas frekvenciájú meghajtóból, két 2"-os középfrekvenciás meghajtóból és egy mélyfrekvenciás részből áll, két 2,5-es mélyfrekvenciás meghajtóval, RMS értékkel. A teljesítménykezelés eléri a 60 Watt RMS összteljesítményt. Az integrált WaveSelect DSP feldolgozással és a mélyhangszórók transzmissziós vonalas konfigurációjával ellátott D-osztályú erősítő kristálytiszta hangvisszaadást kínál lenyűgöző mélyhangfrekvenciás válaszadással. A választható DSP-előbeállítások optimalizálást kínálnak olyan alkalmazásokhoz, mint például prezentációk, zenelejátszás vagy videók.

A különböző bemeneti lehetőségek, mint például a szimmetrizálatlan vonalbemenet, a HDMI (ARC) bemenet vagy az SPDIF (optikai és koaxiális) lehetővé teszik a különböző bemeneti forrásokkal való kompatibilitást, míg a beépített 4.2 Bluetooth vevő vezeték nélküli kapcsolatot tesz lehetővé a hordozható eszközökkel. Azokban a létesítményekben, ahol több IMEO-t telepítenek a területen, kívánatos lehet egyéni Bluetooth-azonosítók hozzárendelése, hogy megkülönböztessék őket egymástól. Tipikus alkalmazási területek a szállodák, konferenciatermek, iskolák, ... A firmware hotel üzemmód funkciója megoldást kínál ezekre az alkalmazásokra. Egy további funkciót is implementáltak egy speciális ébresztési forrás meghatározására, amely lehetővé teszi, hogy az IMEO2 mindig ugyanazzal a kiválasztott bemeneti forrással kapcsoljon be, függetlenül attól, hogy a kikapcsolás előtt melyik bemeneti forrás volt kiválasztva. Az USB-interfész lehetővé teszi a média- és hangfájlok lejátszását vagy tárolását. Ezenkívül az USB-interfész lehetővé teszi az Ön által választott memóriaeszköz csatlakoztatását is.

A készüléken található oldalsó gyorsvezérlők lehetővé teszik a bemenet kiválasztását és a hangerőszabályozást. Ugyanezek a tapintható gombok lehetővé teszik a bemenet és a hangerő rögzítését is, ami ismét nagyon hasznos szállodai vagy oktatási környezetben a megfelelő elvárások beállítása érdekében.

A mellékelt IR távirányító lehetővé teszi a bemenet kiválasztását, a hangerőszabályozást és az EQ előbeállítások kiválasztását, míg az egyedi és okos fali rögzítő konzol lehetővé teszi a kényelmes falra szerelést bármilyen felületen vagy helyen, optimális vezetéssel és a kábelek fedésével. A soundbar sokoldalúan felszerelhető bármilyen vetítővászon fölé vagy alá, emellett az opcionális MBK440 képernyőfelfüggesztő konzol segítségével a professzionális soundbar falra vagy bármilyen VESA200-VESA700 szabványnak megfelelő kocsira is felszerelhető.

Az automatikus készenléti funkció biztosítja, hogy az IMEO automatikusan energiatakarékos üzemmódba kerüljön. Így nem vész el feleslegesen energia, miközben az IMEO bármelyik pillanatban lejátszásra készen áll.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Audac Professional IMEO2B 3.1 Hangprojektor" című hirdetést látja. (fent)