Betöltés...

Krux Edis 3000 Asztali Mikrofon - Fekete

Ár: 30.650 Ft

Az Edisa 3000-et felszereltük egy érzékenységi gombbal (erősítés), amely lehetővé teszi a bemeneti jel megfelelő szabályozását, függetlenül attól, hogy az Ön hangja, hangszere vagy bármi más. Egyszerű, de szükséges megoldás.

A némító gomb megkímélheti az idegeidet és az "energia-visszaállítást" olyan helyzetekben, amikor harmadik fél előre be nem jelentett látogatást tesz a szobájában. Csak egy kattintás.

Kíváncsi vagy, milyen a hangod egy kiváló minőségű kondenzátor mikrofonon keresztül? Vagy talán van zárt fejhallgatója, amely megakadályozza, hogy meghallja saját gondolatait, nem beszélve a saját hangjáról? Az Edis 3000 fedélzetén 3,5 mm-es minijack fejhallgató-kimenet található. Tudod, mit kell tenned ezután.

Minden önmagát tisztelő mikrofon nélkülözhetetlen eleme a popszűrő, amely kiküszöböli a felvételből a kellemetlen robbanásszerű hangokat (például "B", "P", "T" stb.). Mi (ahogyan Krux szokta) nem egyet, hanem kettőt adunk hozzá - az első a karhoz van csavarozva, a második pedig szivacs formájában van a mikrofon számára. Kollégái hálásak lesznek. Ezenkívül a készlet tartalmaz egy ütésgátló kosarat, amely megszabadul az íróasztal által közvetített szükségtelen rezgésektől.

A Krux Edis 3000 úgy lett megtervezve, hogy teljes sötétségben is elhelyezhető legyen. Ez az RGB háttérvilágításnak köszönhető, amely a láthatóságon kívül némi frissességet ad az állványnak. Beszélj, kiabálj, énekelj – csinálj, amit akarsz. Most stílusosan.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Krux Edis 3000 Asztali Mikrofon - Fekete" című hirdetést látja. (fent)