Betöltés...

Technisat DigitRadio 22 Rádió - Fehér

Ár: 34.880 Ft

A DigitRadio 22 egy tökéletes konyhai rádió, ha főzés közben szeretne rádiót hallgatni, és munkaterületet szeretne megtakarítani. Ez annak köszönhető, hogy ez a kompakt, szekrény alatti rádió hihetetlenül egyszerűen felszerelhető a szállításhoz mellékelt szerelési anyagok segítségével. A DigitRadio 22 még a legkisebb konyhákba is beilleszthető. Egy 2 hüvelykes színes kijelző dátum- és időkijelzéssel, valamint a kezelőszervek a készülék előlapján, a hangszóró pedig a készülék alján találhatók. Itt található még egy LED panel, amely praktikus világítást biztosít a munkafelület felett, valamint egy mozgásérzékelő. Amint mozgást érzékel, a LED és/vagy a rádió bekapcsol. Ez hihetetlenül praktikus, ha nincs szabad keze, vagy nem szeretné piszkos ujjakkal kezelni a készüléket. A Bluetooth audio streamingnek köszönhetően a DigitRadio 22 minden kívánságát teljesíti, amikor a hallgatni kívánt zene kiválasztásáról van szó. Könnyen lejátszhatja kedvenc dalait okostelefonjáról, vagy hallgathatja a szolgáltatási körzetében található összes rádióállomást DAB+ vagy FM csatornán keresztül. 10 kedvenc DAB+ és FM állomás tárolására van lehetőség.

JellemzőkDAB+ digitális rádióHasználható szekrény alatti konyhai rádióként vagy szabadon álló rádiókéntFM rádió (RDS-sel és PLL-lel)2" színes TFT kijelzőKedvenc memóriahelyek (10 DAB+ és 10 FM)Mozgásérzékelő fény- és rádióvezérléshezDátum és idő kijelzéseBluetooth audio streaming

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Technisat DigitRadio 22 Rádió - Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Fm