Betöltés...

AxaCube® kondenzátormikrofon játékhoz, felvételekhez, streaminghez, youtube, zoom, háttérzajcsökkentés, némítási funkció, kardioid, RGB fény, pop szűrő, kompatibilis Windows, MacOS, PS4, PS5, USB csatlakozás, rózsaszín

Ár: 19.990 Ft

Az AxaCube® kondenzátormikrofon rózsaszín színben egy sokoldalú és vonzó hangeszköz, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a játékosok, streamelők és digitális tartalomkészítők igényeinek. A Windows, MacOS, PS4 és PS5 operációs rendszert is magában foglaló széles körű kompatibilitásnak köszönhetően ez a mikrofon ideális számos tevékenységhez, a játéktól és a YouTube-on való rögzítéstől a Zoom konferenciákon való részvételig és az élő közvetítésig. Az USB-csatlakozásnak köszönhetően a mikrofon egyszerű és gyors telepítést ígér, így a felhasználók a tartalomra koncentrálhatnak anélkül, hogy a technikai problémák miatt aggódnának.

A kardioid poláris mintával felszerelt AxaCube® mikrofon a háttérzaj csökkentésére specializálódott azáltal, hogy a mikrofon előtt rögzíti a hangot, és minimalizálja a más irányokból érkező interferenciákat. Ez a funkció biztosítja, hogy a felvételek és az élő adások kristálytiszták legyenek, így tökéletes zajos környezetben vagy a hangminőségük javítására törekvő felhasználók számára. Ezenkívül a könnyen elérhető némítási funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szükség esetén gyorsan elnémítsák a mikrofont, teljes ellenőrzést biztosítva a felvételi vagy streamelési munkamenetek felett.

Az élénk rózsaszín dizájn és az állítható RGB világítás kellemes esztétikát kölcsönöz minden beállításnak, lehetővé téve, hogy személyre szabhassa munka- vagy játékterét. Akár egyéniségét szeretné kifejezni, akár sajátos atmoszférát szeretne teremteni, az RGB világítás és a mikrofon jellegzetes színei együttesen egyedülálló vizuális élményt nyújtanak. A mellékelt popszűrő javítja a hangminőséget a robbanásszerű hangok csökkentésével, míg az állítható kar rugalmasságot biztosít a mikrofon pozicionálásában, optimalizálva a hangrögzítést bármilyen típusú tartalomhoz.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "AxaCube® kondenzátormikrofon játékhoz, felvételekhez, streaminghez, youtube, zoom, háttérzajcsökkentés, némítási funkció, kardioid, RGB fény, pop szűrő, kompatibilis Windows, MacOS, PS4, PS5, USB csatlakozás, rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb

Hasonló hirdetések