Betöltés...

AxaCube® kondenzátormikrofon játékhoz, felvételekhez, streaminghez, youtube, zoom, háttérzajcsökkentés, némító funkció, kardioid, RGB fény, pop szűrő, kompatibilis a Windows, MacOS, PS4, PS5, USB csatlakozás Feedback

Ár: 19.990 Ft

Az AxaCube® kondenzátormikrofon egy nagy teljesítményű audioberendezés, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a játékosok, streamelők, YouTube-tartalomkészítők, valamint a konferenciaplatformokat, például a Zoomot használó szakemberek különféle igényeinek. Ez a mikrofon a kiváló hangminőséget a fejlett funkciókkal ötvözi, hogy optimális hangélményt biztosítson.

A háttérzajcsökkentő funkció központi szerepet játszik ebben a mikrofonban, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tisztán rögzítsék vagy továbbítsák a hangot, nem kívánt interferencia nélkül. Kardioid poláris minta használatával a mikrofon a megadott irányból (általában elölről) veszi fel a hangot, és jelentősen csökkenti a többi irányból érkező háttérzajt, így biztosítva, hogy hangja mindig fókuszban legyen.

A némítási funkció gyorsan elérhető, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy ideiglenesen könnyedén elnémíthassanak, praktikus megoldást nyújtva olyan esetekre, amikor magánéletre vagy a mikrofontól való gyors szünetre van szükség a munkafolyamat vagy az átvitel megszakítása nélkül.

Az RGB világítás lenyűgöző vizuális dimenziót ad a beállításhoz, lehetővé téve a munkaterület vagy a játékterek testreszabását színekkel és fényeffektusokkal. Ez az esztétika nemcsak az összképet javítja, hanem a felhasználó hangulatának vagy márkaidentitásának megfelelően is beállítható.

A mikrofon hatékony popszűrőt tartalmaz, amely minimálisra csökkenti a robbanásveszélyes hangok hatását, mint például a hangos „p” és „b” hangok, amelyek torzíthatják a hangminőséget. Ez létfontosságú funkció a professzionális felvételekhez, kompromisszumok nélkül garantálja a hang tisztaságát.

Az AxaCube® mikrofon széles körű kompatibilitása egy másik kulcsfontosságú funkció, amelyet úgy terveztek, hogy zökkenőmentesen működjön különféle rendszerekkel és eszközökkel, beleértve a Windows, MacOS, PS4 és PS5 rendszereket. Az USB-csatlakozás leegyszerűsíti a beállítási folyamatot, gyors és egyszerű csatlakozást tesz lehetővé további illesztőprogramok telepítése nélkül.

Lényegében az AxaCube® kondenzátormikrofon játékhoz, felvételhez, streameléshez, YouTube-hoz és zoomhoz a kiváló hangminőség, a fejlett funkcionalitás és a vonzó dizájn ideális kombinációját kínálja. Legyen szó kiváló minőségű tartalom rögzítéséről, élő közvetítésről háttérzaj nélkül, vagy tiszta és pontos hangzású videokonferencián való részvételről, ez a mikrofon nagyszerű megoldás az audioalkalmazások széles skálájához.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "AxaCube® kondenzátormikrofon játékhoz, felvételekhez, streaminghez, youtube, zoom, háttérzajcsökkentés, némító funkció, kardioid, RGB fény, pop szűrő, kompatibilis a Windows, MacOS, PS4, PS5, USB csatlakozás Feedback" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb

Hasonló hirdetések