Betöltés...

Orava RCD-813R USB/CD/MP3 Rádió + bluetooth Orava RCD-813R

Ár: 28.399 Ft

Szórakoztató elektronika | Rádiók | |

Szín fekete/vörös USB lejátszó Igen Bluetooth Igen Bemenet 18 W CD-mechanika Igen LCD kijelző AM rádió Nem FM rádió Igen (87.5 - 108 MHz) USB port Igen AUX bemenet Igen Beépített kártyaolvasó Nem RMS teljesítmény 2x2W MP3/WMA hangformátumok támogatása RDS Nem DAB Nem Teleszkópos antenna Igen Akkumulátorok 6x1,5V Frekvenciatartomány 20 - 20 000 Hz C típusú akkumulátor SLEEP (késleltetett riasztás) Igen Automatikus kikapcsolás Igen Kimeneti teljesítmény 2 x 2,2 W Méret: 23,4 x 24,8 x 13,6 cm Súly: 1,4 kgRádió CD/USB lejátszó
Vigye magával a rádióját bárhová. Az RCD-813 R lejátssza kedvenc zenéit USB-kártyáról, MP3-ról vagy CD-ről. Támogatja az MP3 és WMA formátumokat. A lejátszó teleszkópos antennát is tartalmaz, így FM rádiót is hallgathat. A 3,5 mm-es AUX csatlakozónak köszönhetően külső hangforrás csatlakoztatása is lehetséges. A rádió az elektromos hálózaton kívül is jó szolgálatot tesz, ha csak elemet tesz bele.
A készülék támogatja az MP3 és WMA fájlokat, így kedvenc zenéit hallgathatja rajta.
FM rádió
Rádióadás a rövidhullámú sávban.
USB
A készülék USB-meghajtóval rendelkezik, amely lehetővé teszi az USB-stick behelyezését és a zeneszámok lejátszását az USB-meghajtóról.
LCD kijelző
Folyadékkristály kijelző - vékony és lapos kijelző, amely egy fényforrás előtt elhelyezett színes vagy monokróm képpontokból áll. az ilyen típusú kijelző előnye az alacsony fogyasztás,és a hosszú élettartam. A készülék CD lejátszóval is rendelkezik. ez pedig jó üzenet mindazoknak, akik nem akarják feladni CD gyűjteményüket csak azért, mert azt mondják, hogy már az minden interneten van.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Orava RCD-813R USB/CD/MP3 Rádió + bluetooth Orava RCD-813R" című hirdetést látja. (fent)