Betöltés...

AxaCube® kondenzátor mikrofon, gaming, felvételhez, streaminghez, youtube, zoom, háttérzaj csökkentés, kardioid, RGB fény, kompatibilis Windows, MacOS, USB csatlakozás, lézer modell

Ár: 14.990 Ft

Némítás és zajcsökkentő funkció. Mindkét gomb a mikrofon alján található.

A mikrofon beépített zajcsökkentő chippel rendelkezik.A funkció alkalmas a zajos környezetben lévő hangok szűrésére és a torzítások csökkentésére a jobb hanghűség érdekében.


Felvételek 0 késleltetéssel. A mikrofon lehetővé tette a valós idejű felvételt késleltetés nélkül. Tökéletes videofelvételhez, podcastokhoz, játékokhoz, Skype-hoz, énekléshez, Discord-hoz, Yahoo-felvételhez, YouTube-felvételhez, Zoom-találkozókhoz, online tanfolyamokhoz és élő közvetítéshez.


Plug and Play és kardioid rögzítési mód. A mikrofon működéséhez nincs szükség további illesztőprogramokra. Kompatibilis a Windows, PS4/5, MAC rendszerekkel. A kardioid rendszernek köszönhetően a mikrofon tisztán rögzíti a hangokat, és elnyomja a nem kívánt háttérzajt.


Dinamikus RGB effektus. A mikrofon led lámpáinak változatossága kellemes megjelenést kölcsönöz, és növeli az élményt a használat során.


Forgatás a tengely körül.


Különféle alkalmazásokkal kompatibilis.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "AxaCube® kondenzátor mikrofon, gaming, felvételhez, streaminghez, youtube, zoom, háttérzaj csökkentés, kardioid, RGB fény, kompatibilis Windows, MacOS, USB csatlakozás, lézer modell" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb

Hasonló hirdetések