Betöltés...

Samsung HW-A650 3.1 Hangprojektor

Ár: 99.990 Ft

Dolby Digital 5.1 / DTS Virtual:XAz erő, amely életre kelti a térhatású hangot. A Samsung Hangprojektor támogatja a DTS Virtual: X szoftvert, amely újraalkotja a hangot, új magasságokba emeli és 3D hangzásúvá teszi.Bass Boost módHa fel akarod erősíteni a basszust a maximális elmerülés érdekében, aktiváld a Bass Boost módot a hangprojektoron. A hangprojektorhoz járó mélynyomó az erőteljesebb, mélyebb basszust újabb szintre emeli, teljesebb hangsugárzást eredményezve.

Beépített központi hangszóróTapasztald meg a kristálytiszta párbeszédet a dedikált központi csatorna hangszóróval! Kiegyensúlyozott hangot nyújt az egyik végétől a másikig, és szépen kiegészíti az otthoni szórakozás élményét.

Adaptív hang LiteA hangprojektor automatikusan elemzi a hangforrást, hogy optimalizálja a hangzást az egyes tartalmaknak megfelelően. Akár hangos sportmérkőzést nézel, akár egy dráma halk párbeszédére összpontosítasz, biztos lehetsz benne, hogy a hangprojektor tiszta hangzást biztosít az optimalizált TV nézés érdekében.

Játék módCsatlakoztasd a konzolt, és azonnal megkapod az elvárt, csodálatos hanghatásokat. Az automatikus beállítások optimalizálják a hangot a játékhoz, miközben a keresztbeszélgetés megszakítási technológiája eltávolítja a zavaró hangokat, így tiszta hangot hallasz a megfelelő irányból, és kihasználhatod ennek előnyeitMélynyomó a hangprojektor dobozábanA hangprojektorhoz mellékelt mélynyomóval fokozhatod a hangzás élményét. Hangsúlyosabbá teszi a basszust amely mélyebb és kiegyensúlyozottabb hangokat képes elérni az ellenállhatatlan hangzás érdekében, akár mozi szintű minőséget nyújtva a hangprojektor segítségével.

Okos távirányítóNem kell több távirányító. A Samsung TV távirányítójával vezérelheted a hangprojektor funkcióit, például a be- és kikapcsolást, a hangerőt és akár a hangeffektusokat is — közvetlenül a tévén keresztül.A vezeték nélküli térhangzás kompatibilisA Vezeték nélküli térhangzás készlet lehetővé teszi a hangprojektor könnyű kiegészítését egy térhatású hangrendszerré, rendezetlen vezetékek nélkül . A hangprojektorral együtt egy hangrendszert hozhatsz létre a valódi térhatású élmény érdekében.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Samsung HW-A650 3.1 Hangprojektor" című hirdetést látja. (fent)