Betöltés...

Hisense HS205G 2.0 Soundbar Hangprojektor - Fekete

Ár: 30.530 Ft

Élvezze a TV jobb hangzását.
A Hisense HS205G egy hangsáv, amely egyszerűen elhelyezheti és csatlakoztathatja televízióját, javítja a TV hangélményét, és tökéletes a 32"-es vagy nagyobb TV-hez.

Könnyű csatlakoztathatóság 
A HDMI (ARC) segítségével a Hisense HS205G egyetlen HDMI-kábellel (mellékelve) csatlakozhat a TV-hez, vezeték nélkül csatlakozhat Bluetooth-on keresztül, és mindkettőt egyetlen távirányítóval irányíthatja.

Quick Touch EQ módok
Élvezze a legjobb hangteljesítményt zenékből, filmekből és hírekből a több előre beállított EQ beállítással rendelkező távvezérlő egyszerű érintésével.

Egyszerű, kompakt kialakítás
A kompakt és elegáns minden az egyben kialakítás beépített mélynyomóval könnyedén elfér nappalijában, hálószobájában vagy családi szobájában.

Vezeték nélküli zenestreamelés
A HS205G Bluetooth technológiát tartalmaz az okoseszköz egyszerű vezeték nélküli csatlakoztatásához. Élvezze a zenét okostelefonjáról, táblagépéről vagy laptopjáról.

Roku TV Ready
Roku TV Ready eszközként a Hisense HS205G Soundbar teljesen kompatibilis bármely Roku TV-vel a HDMI (ARC) csatlakozáson keresztül.
Még a Roku TV távirányítóját is használhatja a TV és a Soundbar vezérlésére a könnyebb beállítás és a jobb navigáció érdekében.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Hisense HS205G 2.0 Soundbar Hangprojektor - Fekete" című hirdetést látja. (fent)