Betöltés...

JVC CS-J620 16.5 cm-es 2-utas koax hangszóró pár

Ár: 11.990 Ft

A JVC CS-J620 autós hangszórók egy lenyűgöző hangzással és kiváló teljesítménnyel büszkélkedhetnek, amelyeket minden autós zenehallgató imádni fog. Ezek a hangszórók rendkívül erőteljesek, hiszen akár 300 W csúcs teljesítményre képesek, így a zene mindig kristálytiszta és erőteljes lesz. Ha a zene minősége és az autós hangzás kiemelt szerepet játszik az életedben, akkor a JVC CS-J620 hangszórók a tökéletes választás számodra.

Ezek a 2 utas hangszórók rendkívüli hangzást kínálnak, a 35 Hz-től egészen a 22 000 Hz-ig terjedő frekvenciatartományban. Ennek köszönhetően élvezheted a mély basszusokat és a kristálytiszta magas hangokat is. Bármilyen zenei műfajt is hallgatsz, a JVC CS-J620 hangszórók minden részletet tökéletesen visszaadnak, így valódi zenei élményben lehet részed az autódban.

Ezenkívül a fekete színű kivitel elegáns megjelenést kölcsönöz az autódban. Az autó belső tere stílusosabbá válik ezekkel a hangszórókkal, amelyek nemcsak a hangminőséget emelik, hanem a járműved összképét is feldobják.

A JVC CS-J620 autós hangszórók párosával érkeznek, így az autódban való telepítésük is könnyű és egyszerű. Hangsúlyozzák a zenei élményt és hozzájárulnak az autód hangrendszerének fejlesztéséhez. Vedd meg ezeket a hangszórókat, és élvezd a kivételes hangzást minden autóúton!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "JVC CS-J620 16.5 cm-es 2-utas koax hangszóró pár" című hirdetést látja. (fent)