Betöltés...

JVC CS-DR6940 Négyutas koaxiális hangszóró, 550W, 16x24cm

Ár: 23.990 Ft

Lecserélnéd a gyári hangszórókat? Akkor válasszad a JVC CS-DR hangszóróit. Karbon-csillám mélyközépsugárzó membránnal, és polyeter imid magassugárzóval készülnek, utóbbit neodímium mágnessel szereltek, így laposabb lett a hangszóró, ezért könnyebben beépíthető a gyári helyekre. A nyított hangszórórács robosztus, modern megjelenést biztosit, hatalmas DRVN felírattal.

A JVC CSDR6940 egy kiváló minőségű autós hangszórópár, amely a legjobb hangélményt kínálja az autózás során. Ezek a hangszórók 550 W csúcsteljesítményre képesek, így az autóban élvezheti a tiszta és erőteljes hangzást, amely minden zenei stílushoz és hangszínhez tökéletesen illeszkedik.

A 90 W RMS teljesítmény gondoskodik a stabil és kiegyensúlyozott hangzásról, így minden részletet hallhat a kedvenc zenéjéből. A 56 - 21000 Hz frekvenciatartomány lehetővé teszi a mély basszusok és a magas hangok tiszta és részletes reprodukálását, így a zene minden részletét élvezheti.

A fekete színű kialakítás elegáns és modern megjelenést kölcsönöz az autó belső terének, és könnyen illeszkedik bármilyen járművek stílusához. Ezek a hangszórók 4 utas rendszerrel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a hangok még részletesebb és kiegyensúlyozottabb reprodukálását. A közepes és magas hangok kiváló minőségűek, és a mély hangok mélyek és erőteljesek.

A JVC CSDR6940 hangszórópár tökéletes választás azoknak, akik az autójukban a legjobb hangzást keresik. Ezek a hangszórók kiváló minőségű hangot és kiváló teljesítményt kínálnak, így a zenehallgatás élménye soha nem volt még ilyen lenyűgöző az autóban. Ha minőségi hangot szeretne az autójában, válassza a JVC CSDR6940 hangszórókat!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "JVC CS-DR6940 Négyutas koaxiális hangszóró, 550W, 16x24cm" című hirdetést látja. (fent)