Betöltés...

JVC CS-HX639 16cm-es 3-utas multiaxiális hangszóró

Ár: 22.990 Ft

A JVC CS-HX639 egy erőteljes és kiváló minőségű autó hangszóró, amely a zenehallgatási élményt a következő szintre emeli. Ezt a hangszórót a JVC híres minőségével és innovációjával tervezték, így biztos lehet benne, hogy a hangzás kiváló lesz minden alkalommal.

Ez a hangszóró 320 W csúcs teljesítményt kínál, így akár a legigényesebb zenék is tisztán és erőteljesen szólalhatnak meg. A 40 W folyamatos teljesítmény garantálja, hogy a hangszóró hosszú ideig zökkenőmentesen működjön, és hűen közvetítse a zene minden részletét. A széles frekvenciatartomány, amely 30 Hz-től egészen 25000 Hz-ig terjed, lehetővé teszi, hogy élvezze a mély basszusoktól kezdve a magas hangokig az összes részletet.

Ezenkívül a hangszóró 3 utas koaxiális kialakítású, ami azt jelenti, hogy a magas, közepes és alacsony frekvenciákat egyetlen hangszóró egységből hallhatja. Ez optimális hangminőséget eredményez, és élvezheti a teljes frekvenciatartományt, anélkül hogy több hangszórót kellene telepítenie az autójába.

A fekete színű kivitel elegáns megjelenést kölcsönöz a hangszórónak, így illik az autójának bármilyen belső dizájnjához. Egyszerűen beszerelhető és használható, így könnyedén felfrissítheti autója hangzását és élvezheti a kedvenc zenéit új szinten. A JVC CS-HX639 egy kiváló választás mindazoknak, akiknek fontos a minőségi hangzás és az autójuk stílusa.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "JVC CS-HX639 16cm-es 3-utas multiaxiális hangszóró" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Jvc