Betöltés...

JVC CS-HX539 13cm-es 3-utas multiaxiális hangszóró

Ár: 19.990 Ft

A JVC CS-HX539 egy kiváló minőségű autóhangszóró, amelyet a legjobb zenei élmény érdekében terveztek és fejlesztettek ki. Ez a hangszóró rendkívül erős és dinamikus teljesítményt nyújt, 320 wattos csúcskimenettel és 40 wattos RMS teljesítménnyel. Ez azt jelenti, hogy akár nagyon hangos zenelejátszás közben is élvezheti a tiszta hangzást és a mély basszust.

A JVC CS-HX539 háromutas koaxiális hangszóró, amely egyetlen egységben kombinálja a magas, közepes és mély hangokat. Ez a tervezési megoldás kiváló hangminőséget biztosít, és lehetővé teszi a hangzás részletességét és tisztaságát. A 30 Hz-től 25.000 Hz-ig terjedő frekvenciatartomány lehetővé teszi, hogy minden zenei stílus és műfaj tökéletesen szóljon.

A fekete színű dizájn elegáns és stílusos, így ez a hangszóró nemcsak a zene élvezetét, hanem az autó belső terének megjelenését is javítja. Az egyszerű telepítési folyamatnak köszönhetően könnyen beépíthető az autójába, és kompatibilis a legtöbb autótípussal.

A JVC CS-HX539 hangszórók egyértelműen a zene szerelmesei számára készültek, akik azt akarják, hogy autóútjaik során is magas színvonalú hangzást élvezhessenek. Ezek a hangszórók kiváló teljesítményt nyújtanak, és hozzájárulnak ahhoz, hogy minden zeneszám életre keljen az autójában. Bármilyen zenei stílust hallgat is, a JVC CS-HX539 segít abban, hogy az élmény maximálisan kielégítő legyen.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "JVC CS-HX539 13cm-es 3-utas multiaxiális hangszóró" című hirdetést látja. (fent)