Betöltés...

Sennheiser MKE 200 Mobile Kit Kameramikrofon Szett, Fekete

Ár: 35.990 Ft

Utazáshoz tervezve
Kompakt és kényelmes – a csomag alaptartozékai kiválóan segítik az úton levő alkotót mindennapi munkájában. Az okostelefon rögzítőcsipesz és a Manfrotto PIXI állvány gyors és stabil beállításról, míg az MKE 200 minden környezetben kiváló hangzásról gondoskodik. A tartóerszényben és zsebben is kényelmesen hordozható MKE 200 Mobile Kit mindenhová elkísér.

Rugalmasság és kezelhetőség
A gyors beállíthatóság a részletekben rejlik: ezt az okostelefon rögzítőcsipesz és a Manfrotto PIXI állvány minden eddiginél jobban segíti. Az okostelefon rögzítőcsipesz álló, illetve fekvő tájolásra, míg a PIXI állvány nyomógombos reteszelő mechanizmussal ellátott gömbfeje további finombeállításra is lehetőséget ad. Csak csatlakoztasd a mobiltelefont függőlegesen vagy vízszintesen, és használd a PIXI-t igényeid szerint.

Minőség mindenek felett
A masszív, tömör alumíniumból és puha gumimarkolattal készült okostelefon rögzítőcsipesz szintén magában hordozza a híres Sennheiser minőséget és az MKE 200 mikrofon méltó kiegészítője. Ehhez társul még az Adapto bevonatú, rozsdamentes acélból készült Manfrotto PIXI állvány, mellyel még sokoldalúbban használhatod ezt a tartós mobil szettet.

Jellemzők:
- Színe: fekete
- Méretek: 69 x 60 x 39 mm
- Csatlakozó: 3.5 mm jack
- Frekvenciamenet: 40 to 20,000 Hz
- Max. hangnyomásszint: 120 dB SPL
- Tömeg: 48 g
- Iránykarakterisztika: super cardioid
- Érzékenység (szabad hangtérben), terhelés nélkül (1 kHz): -33 dB V/Pa
- Egyenértékű zajszint: 20 dB

Garancia:
- 24 hónap

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Sennheiser MKE 200 Mobile Kit Kameramikrofon Szett, Fekete" című hirdetést látja. (fent)