Betöltés...

Creative SXFI Carrier Dolby Atmos Hangszóró System Soundbar w/ Vezetéknélküli Subwoofer and Super X-Fi Fejhallgató Holography Fekete 51MF8345AA000

Ár: 392.530 Ft

A TECHNOLÓGIA ÚJ DIMENZIÓJA
A Creative SXFI CARRIER a Dolby Atmos® soundbar technológia új dimenzióját hirdeti a beépített Super X-Fi® Headphone Holography-val, amely új, több hangszórós moziélményt teremt fejhallgatón. Az SXFI CARRIER folytatja a díjnyertes Sonic Carrier mérnöki csodáját, amelyet az iparág szakértői "az istenek soundbarjának" neveztek.
A Creative és a Dolby Laboratories által közösen kifejlesztett SXFI CARRIER a 15.2 Sonic Carrierrel megegyező hangsugárzással rendelkezik, kevesebb mint fele akkora méretben és töredék áron. Az SXFI CARRIER még a kicsinyített méret ellenére is képes átalakítani a nappalit, hogy teljes értékű moziélményt nyújtson.
Ha szükség van arra, hogy éjszaka privátban élvezze filmjeit anélkül, hogy családját vagy szomszédait zavarná, tegye fel az SXFI THEATER fejhallgatót (opcionális), és élvezze ugyanazt a moziélményt, mint a soundbaron.

DOLBY X CREATIVE
Az SXFI CARRIER az első olyan Dolby Atmos® Speaker System (DASS) soundbar, amely a Dolby új, innovatív akusztikai koncepciójával a kompakt soundbarok teljesítményének és képességeinek határait egészen új dimenzióba emeli.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy a Creative vállalattal együttműködve ezt az első ilyen hangsáv élményt hozhatjuk el a fogyasztóknak szerte a világon. A fogyasztók lélegzetelállító Dolby Atmos élményt élvezhetnek majd a Dolby által kifejlesztett innovatív akusztikai kialakításon keresztül, ami egy ilyen kis kompakt formájú hangsugárzótól eddig nem volt megszokott."

Mahesh Balakrishnan,
Alelnök, Dolby Laboratories

HAJLÍTHATATLAN MÉRNÖKI MUNKA
Több évtizedes hangtechnikai szakértelmünkkel számos hangsáv-jelölt prototípust terveztünk és teszteltünk, hogy kiválasszuk a legjobbat az SXFI CARRIER számára. Ehhez még több, különböző formájú és méretű, mindenféle szögben elhelyezett hangszóró meghajtó prototípust kellett megalkotnunk, hogy végül elérjük a tökéletes Dolby Atmos® akusztikai jellegzetességet.
Csak ezzel a rendíthetetlen elszántsággal a mérnöki kiválóság elérése érdekében tudtuk elérni ezt az új soundbar dimenziót.

HALLJON MINDEN EGYES SZÓTAGOT
Nézett már olyan sorozatot, amelynek filmes hangeffektjei annyira nyomasztóak voltak, hogy nem hallotta, mit mondanak a szereplők? A hangerő növelésével ez csak rosszabb lesz, mert minden hangosabb lesz mindenhol, beleértve a drámai speciális effekteket is.
Az SXFI CARRIER-nél ezt úgy oldottuk meg, hogy egyedi tervezésű, alacsony torzítású meghajtóinkat intelligens párbeszéd-javító algoritmussal integráltuk, így szokatlanul tiszta, testes és érthető párbeszédet biztosítunk. Ezt tovább fokozza párbeszéd-feldolgozó technológiánk, ahol a soundbar célzottan úgy van beállítva, hogy intelligensen érzékelje és feljavítsa az énekhangokat és a beszélt párbeszédeket, így Ön könnyebben követheti a történetet.

SURROUND - KÖRÜLÖTTED
A moziból ismert, megszokott térhatású hangélmény? Mostantól elérhető, méghozzá otthonod kényelmében. A Dolby szakértőinek személyes közreműködésével, amelyben a Dolby Atmos® surround technológia megvalósul, az SXFI CARRIER biztosítja Önnek a tökéletes moziélményt, és minden olyan tartalomhoz, amely támogatja a Dolby Atmos-t - még az olyan streamelt tartalmakhoz is, mint a Netflix, az Apple TV és a Prime Video.

MINDEN A BASS-RÓL SZÓL
A megtévesztően kicsi házban elhelyezett 10"-os meghajtóval felszerelt, a mellékelt vezeték nélküli mélynyomó messze a súlya felett teljesít. Azon kapod magad, hogy tudat alatt visszatartod a lélegzeted, ahogy a sima, mégis figyelemre méltóan erőteljes basszus visszhangzik az egész szobában. A moziból ismert és szeretett méretarány és drámaiság - amit ez a kompakt mélynyomó hatalmas basszussal tesz lehetővé.

SZOBÁT MEGTÖLTŐ HANG
A teljes, moziszerű hangzás otthonában nem feltétlenül jelenti azt, hogy le kell mondania a fél lakótérről egy drága surround hangszórórendszer miatt.
Ráadásul a SuperWide™ technológiánk a sztereó tartalmak hangzásvilágát a soundbar fizikai méretén túl is kiterjeszti. Meglátja, hogy SXFI CARRIER-ünk az egyik legkompaktabb soundbar rendszer, amely méretét meghazudtolva teljes értékű, moziszerű hangélményt varázsol otthonába.
Kisebb, mint a legtöbb tévé szélessége, ezért úgy terveztük, hogy kis helyigényével lopakodó legyen, hogy a tartalom kerülhessen a középpontba. Az SXFI CARRIER elegáns, mégis minimalista, és tökéletesen illeszkedik bármilyen otthoni környezetbe.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Creative SXFI Carrier Dolby Atmos Hangszóró System Soundbar w/ Vezetéknélküli Subwoofer and Super X-Fi Fejhallgató Holography Fekete 51MF8345AA000" című hirdetést látja. (fent)