Betöltés...

Panasonic SC-HTB254EGK 2.1 Hangprojektor

Ár: 91.920 Ft

 Kompakt kialakítás és dinamikus hangA kompakt HTB254 elegánsan befér a TV alá. A hangszóró és a mélysugárzó által visszaadott hang tiszta, erőteljes, és hozzájárul a TV-n megjelenő képsorok valószerűségéhez.


Zenetovábbítás vezeték nélkülHázimozi-rendszerén csúcsminőségben élvezheti az okostelefonján vagy táblagépén lejátszott zenét. Bluetooth-kapcsolaton keresztül a kompatibilis eszközökről egyszerűen, vezeték nélkül továbbíthatja a zenét a hangprojektorra.


Élvezze a dinamikus
és életszerű hangzástA HTB254 hangprojektor a kompakt kialakítást meghazudtoló módon erőteljes, minőségi hangzást képes előállítani. Két teljes tartományú hangszórójával tiszta hangokat, sztereó hatást és hihetetlen hangteljesítményt biztosít a hallgatóságnak. A lejátszott anyagnak a kiváló hang még valószerűbb hatást kölcsönöz.

Modern műszaki megoldások
a kiváló hangminőségértKét 10×4 cm-es teljes tartományú hangszórójával ez a hangrendszer erős, 80 W-os kimenetet állít elő. A virtuális térhatás a teljes teret betölti, a hangüzemmódok közül pedig kiválasztható a képsorokhoz illő hanghatás. A vezeték nélküli mélysugárzó teltebbé teszi a hangzástA vezeték nélküli mélysugárzó függőlegesen és vízszintesen is telepíthető. A 14 cm-es hangszóró egység minőségi hangzását mindkét esetben teltebbé teszi. A Bass Reflex tovább növeli az alacsony frekvenciák erejét. Ezzel tovább fokozza a mozifilm vagy zenemű valószerű hatását. Kompakt méretével ideális
Panasonic TV-khezKompakt kialakításával kényelmesen elfér a tévé lábánál, jól befér a TV kerete alá, és integrálódik a TV-készülékkel. Az egyszerűen elegáns, ívelt alak tökéletesen illik az összeállításhoz. A kecses mélysugárzó függőlegesen és vízszintesen is telepíthető. Vízszintes elhelyezéskor a TV-állványra is kerülhet. 

Erősítő2.1 csatornás AmpKimeneti teljesítmény (RMS)40 W csatornánként (6 Ω, 1 kHz,10% THD)Teljes RMS sztereó módbeli teljesítmény120 WElülső hangszóró1 utas 1 hangszórós rendszer (Bass-reflex)Hangsugárzó egységTeljes tartományú (10×4) cm, 2 dbBass ExpandBass-reflexVezeték nélküli mélysugárzóTípus1 utas 1 hangszórós rendszer (Bass-reflex)Hangsugárzó egység14 cm-es egység, 1 dbBass ExpandBass-reflexMéret (Szé×Ma×Mé)97×451×307 mmTömeg4,4 kgBluetoothBluetooth® Ver 2.1 + EDROsztályClass 2SBC kodekigenBluetooth készenlétiigenTöbbpárosítású csatlakoztathatóságigen (max. 8 eszköz)iOSigenAndroidigenTérhangzásVirtuális surroundMélysugárzó szintszabályozásaigenDolby DigitaligenDTS digitális térhangzásigenHDMI FUNKCIÓigenVisszatérő hangcsatorna (HDMI kimenethez)igen*2USB funkcióAkkumulátortöltésUSB-port felhasználói szoftverfrissítéshezigenUSB Portigen, 1 dbHDMIigen, 1 dbDigitális optikai bemenetigenTV-méretű illeszkedés40 hüvelykTápellátásAC 220 - 240 V, 50 HzEnergiafogyasztás normál használat során15 W * 3TápellátásAC 220 - 240 V, 50 HzEnergiafogyasztás normál készenlét során0,5 W * 3Energiafogyasztás Bluetooth-készenlét során2,0 W * 3Hálózati készenlét soránKisebb mint 2 W * 3LED-fényerő-szabályozásigenAutomatikus kikapcsolásigenFőegységMéret (Szé×Ma×Mé)450 x 51 x 135 mmTömeg1,6 kg 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Panasonic SC-HTB254EGK 2.1 Hangprojektor" című hirdetést látja. (fent)