Betöltés...

IK Multimedia iRig Keys Mini univerzális billentyűzet

Ár: 37.300 Ft

IK Multimedia iRig Keys Mini; mini billentyűs univerzális billentyűzet.
Hihetetlen mobilitás.
A zenei ihlet bármikor megszállhat minket. Miért ne lehetnénk képesek bárhol és bármikor a létrehozásukra is? Az iRig Keys MINI egy tökéletesen hordozható 25 billentyűs MIDI billentyűzet iPhone, iPad, iPod touch, Android, valamint Mac és PC készülékekhez.
A készülék kis mérete 25 db. billentés érzékeny billentyűzetével, amely 2 oktáv + 1 billentyű, lehetőséget biztosít arra, hogy könnyen bárhová magunkkal vihessük egy laptoptáskában, gitártáskában, vagy hátizsákban. Így már semmi sem szabhat határt kreativitásunknak, bárhol is legyünk.
iRig Keys MINI-t rendkívül könnyű használni. Csatlakoztathatjuk közvetlen iOS eszközökhöz a tartozék Lightning csatlakozóval, Android eszközökhöz a tartozék OTG - Micro-USB kábellel és Mac-hez, vagy PC-hez a tartozék USB kábellel. A plug-and-play a MIDI és az USB csatlakozásnak köszönhetően nincs szükség további alkalmazások, szoftverek vagy illesztőprogramok működtetésére.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "IK Multimedia iRig Keys Mini univerzális billentyűzet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb