Betöltés...

Hordozható Bluetooth hangszóró RGB színekkel, 3600 mAh akkuval.

Ár: 19.900 Ft

Változtatható LED fények és RGB színek
Zenelejátszó, hangszóró, Bluetooth 5.3
Töltés: USB-C típusú csatlakozóval
3600mAh tölthető akkuval
Hordozható Bluetooth hangszóró: az 5.3 technológiának köszönhetően kedvenc zeneszámaidat vezeték nélkül küldheted át a hangszóróra. Kényelmesen vezérelheted, így kihasználva az egész teret betöltő dinamikus hangzást.

Változtatható világítás: 12 különböző LED fényoszloppal és a zenére pulzáló RGB színekkel kápráztatja el a szemünket ez a kompakt méretű eszköz. Egyből megtalálod vele a közös hangot, abban biztos lehetsz!

Beépített 3600 mAh akkuval. Vidd magaddal bárhova. Legyél te a DJ és bulizzatok kedvetek szerint ezzel a minőségi hangszóróval. Kiváló üzemidővel rendelkezik, így nem kell a gyors lemerüléstől sem tartanod.


TÖKÉLETES TÁRS – ÉLÉNK EGYEDI SZÍNEKKEL
Magával ragadó zenei élmény és kinézet
Stílusos: lekerekített formájával és fekete színével 100%-ban illeszkedik az otthoni dekorációhoz. A hangszóró kiváló minőségű anyagokból készült.

Elegáns: Edzett üveg LED fényoszlopa, letisztult felülete, csúszásgátlós gumírozott talpa és fent elhelyezett hangszórója teszi különlegessé ennek a vezeték nélküli zenelejátszónak a megjelenését. Így ideális pl.: hálószobába, nappaliba, íróasztalra vagy egy kerti parti kellékeként.

Különleges formavilág: hordozhatósága, valamint sokoldalúsága biztosan örömteli pillanatokat okoz. Legyen az beltérben vagy kültéren, a Bluetooth kapcsolat mindenhol tökéletesen működik.
Újratölthető akkumulátor: Felejtsd el az elemek cserélgetését! Az USB-C típusú csatlakozóval ellátott, újratölthető 3600 mAh akkumulátor 4-5 órányi üzemidőt biztosít normál használat mellett.

Továbbfejlesztett megoldások: A legfrissebb Bluetooth 5.3 technológia képes stabilan fenntartani a kapcsolatot 10 méteren belül a hang minőségének romlása nélkül. Könnyedén beolvassa a zenei lejátszási listát és bármilyen okos eszköz csatlakoztatható, pl.: telefon, tablet, laptop, 3.5 jack fülhallgató, SD kártya, pendrive.

Álló hangszóró HI-END technológiával: a kiváló minőségű optimalizált hangszórója lehetővé teszi, hogy a eszköz feljavítsa a hangzást a zene lejátszása közben. Kedvenc ritmusaid így bárhol tökéletes hangzással felcsendülhetnek.
Kiváló hangzás: Bent vagy kint a természetben? Hordozható, így semmi nem jelenthet akadályt. Erős hangszóróval (teljes tartományú 57 mm-es) és beépített mélynyomóval rendelkezik, amiből a basszus kivételesen tiszta és intenzív hangzást eredményez.

TWS technológia: Ha egy eszköz már nem bizonyulna elegendőnek, nem kell kétségbe esned, hiszen két hangszórót is csatlakoztathatsz okos eszközödhöz a valódi sztereó hangzás eléréséhez. Így még nagyobb zenei élményben lesz részed!
Tartós anyagösszetétel: A műanyag, alumínium ötvözet és szilikon kombinációja garantálja a tartósságot és a könnyű kezelhetőséget. 360° átlátszó teljes edzett üveg borítással, hogy a LED fények szabadon áramoljanak. Szeretnél te is egy vezeték nélküli hordozható Bluetooth hangszórót RGB színekkel?
Állítható fények: 12 különböző LED fény amely teljesen körben világít, így mindenki jól láthatja. Ritmusra változó és változtatható RGB színek, amiket nem lehet megunni.

Super Bass, 3D Sound üzemmód és True Wireless Stereo támogatás. Érintőgombos kezelő felület az eszköz alján, amivel a számokat lehet váltani, hangerőt növelni, csökkenteni. A fényeket is innen lehet változtatni vagy hagyd, hogy az eszköz automata üzemmódban válasszon a színek közül.

Többféle csatlakozási lehetőség (Bluetooth, AUX, SD kártya, Pendrive) *támogatott zenei formátum: mp3
Tulajdonságok
Kompakt méret: 95x95x210 mm így könnyen magaddal viheted.

Megbízható: RoHS és CE tanúsítvánnyal.

Bemenet: USB DC 5V/1A – USB-C csatlakozóval.

Bluetooth technológia 5.3 segítségével párosítható össze az okos eszközökkel, kábel nélkül.

Hangszóró teljesítmény: 4Ω 10W.

Frekvencia válasz: 150 Hz ~ 15 KHz

Kompatibilis okos eszközök: mobiltelefon, tablet, laptop, AUX, SD kártya, Pendrive

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Hordozható Bluetooth hangszóró RGB színekkel, 3600 mAh akkuval." című hirdetést látja. (fent)