Betöltés...

Blaupunkt Bremen SQR 46 DAB Autó HiFi fejegység

Ár: 231.670 Ft

Az újonnan piacra dobott kultikus „Bremen SQR 46 DAB” autórádió számos újdonsággal!

Az évek során egyes modellek igazi kultikus tárgyakká váltak. Ez vonatkozik a legendás Blaupunkt „Bremen SQR 46”-ra is 1986-ból.
Most a népszerű 1-DIN autórádió újraértelmezését mutatjuk be, és a 80-as évek modelljének USP-it új technológiákkal és funkciókkal kombináljuk.
Az eredmény a Blaupunkt „Bremen SQR 46 DAB”.

Működési koncepciója, egyszerű kialakítása és kristálytiszta vétele jelentősen hozzájárult az eredeti brémai autórádió népszerűségéhez.
Az új kiadáshoz az eredeti modell stílusát vettük át, ugyanakkor a rádiónak modern Variocolor világítást adtunk a gombokhoz és a kijelzőhöz.
A Blaupunkt Codem FM RDS tunernek és a DAB+ digitális tunernek köszönhetően az első osztályú vétel továbbra is az új Youngtimer autórádió erőssége marad.
A számos soros interfész új, köztük két USB port, egy kiegészítő csatlakozás és egy SDHC foglalat a Bluetooth-on keresztüli audio streamelés szintén nem a jövő álma a visszatérő legenda számára.
Ez a rádió is „Made for iPhone/iPod”, és garantálja a megfelelő kompatibilitást. Minden beállítás véglegesen mentésre kerül, még az akkumulátor leválasztása esetén is.
DAB+ szélvédő antenna is jár hozzá így megérkezett a jelenbe a szórakoztató.

Az új „Bremen SQR 46 DAB” rövid beépítési mélységgel rendelkezik ideális a rövidített beépítési tengelyű fiatalok számára.
De nem csak maga az autórádió viszi időutazásra a felhasználót, a készülék csomagolását is igényesen megtervezték és az eredeti mintájára alakították ki.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Autóhifi
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Blaupunkt Bremen SQR 46 DAB Autó HiFi fejegység" című hirdetést látja. (fent)