Betöltés...

Bluetooth stereo karaoke hifi, erősítő, rádió, házimozi, mp3, usb, sd + távirányító - fekete

Ár: 23.990 Ft

Bluetooth stereo karaoke hifi, erősítő, rádió, házimozi, mp3, usb, sd + távirányító - feketeHázibulira készültök a barátokkal, osztálytársakkal, de nincs ötletetek, mivel dobhatnátok fel a hangulatot?
Egy ilyen meghívásra senki nem fog nemet mondani!
Ha a hangoddal nem is, de ezzel a profi karaoke erősítővel minden barátodat és ismerősödet lenyűgözheted majd, és közösen énekelhetitek a legfrissebb slágereket, vagy a retro stílus nagyágyúinak dalait.
Többet tud, mint egy hifitorony: csatlakoztathatsz hozzá hangszórókat, hangfalakat és külső lejátszó eszközt RCA -n keresztül, de a digitális adathordozókkal is megbirkózik.
Játszhatsz le zenéket USB/pendrive-on keresztül, SD kártyáról és bluetooth kapcsolat segítségével, akár a mobilodról is, de ha rádiót hallgatnál hifi minőségben, az sem jelent problémát.
Két db szabvány 6,3 -as jack mikrofoncsatlakozóval rendelkezik, lehetőséged van a magas és a mély hangok kiemelésére és a mikrofon hangerejét is külön szabályozhatod.
Ezzel a kompakt erősítővel olyan bulit csaphatsz, amire mindenki emlékszik majd, de még a szomszéd is megemlegeti. :)
TulajdonságokKét mikrofon bemenet (6,3 jack) Saját belső akkumulátorSD kártya foglalatUSB bemenet4 db potméter: bass, trebile, hangerő, mikrofon hangerőNavigációs gombok zeneszámléptetéshez, de távirányítóval is vezérelhetőRádió antennaMérete: 5,3 x 11,5 x 16 cmTávirányító mérete: 4 x 8,7 cm220 v csatlakozó + 12 v csatlakozó

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Bluetooth stereo karaoke hifi, erősítő, rádió, házimozi, mp3, usb, sd + távirányító - fekete" című hirdetést látja. (fent)