Betöltés...

Yenkee YSP 215 BK 2.1 Hangfal

Ár: 9.410 Ft

MINDEN SZÍNBEN JÁTSZÓ HANGHa tökéletes hangzásra vágysz zenehallgatás közben, akkor itt vagyok neked én - YENKEE YSP 215BK. Verhetetlen basszusmélységet, magas hangminőséget és fantasztikus játékdizájnt kínálok, így akár a legújabb játékokkal játszol, akár zenét hallgatsz vagy filmet nézel, biztos lehetsz benne, hogy a legjobbat kapod remek áron! Ráadásul rendelkezek háttérvilágítással is, amely a hang intenzitásától függően változik.

MINDENHOL ELFÉREKEgy másik előnyöm a kompakt méret formatervezett testben. A két szatellitből és egy mélysugárzóból álló, visszafogott szürke kivitelű, elegáns sztereó hangszórók minimális méretűek, így elférnek egy kis asztalon a számítógép vagy a laptop mellett, és még mindig bőven marad hely egy tál popcornnak is. Így ideális társ vagyok a játékok, filmek vagy online videók tökéletes hangélményéhez.

KÖNNYEN IRÁNYÍTHATÓ VAGYOKA legnagyobb előnyöm azonban az egyszerű vezérlőelemek, amelyeket még egy gyerek is képes kezelni. A minőségi hangzást egy 3,5 mm-es audiocsatlakozó biztosítja, amelyet egyszerűen csatlakoztathatsz a számítógép aljzatához. Ugyanez a helyzet a hangerőszabályzóval is, amelyet a mélysugárzó elején található nagy gombon keresztül vezérelhetsz. Az áramellátásról ezután egy USB-kábel gondoskodik, amely összeköti a hangszórókat és a számítógépet. Szóval csatlakozz és élvezd a zenét!

Elegáns 2.1 minimális méretű sztereó hangszórók, amelyek hagyományos USB felületen veszik fel a tápellátást. Ideális választás notebookja, netbookja vagy PC-je hangélményének növelésére. Az audiójel átvitele szabványos 3.5mm audio csatlakozón keresztül történik. Hangerőszabályzó a hangszóró elején. A kompakt méretek lehetővé teszik, hogy a műholdas hangszórókat képernyője vagy notebookja mellé a munkaasztalra tegye, és mégis elég helye marad.


Kimeneti teljesítmény: 2x5W + 2x3WTeljesítmény: USB 5V DC / 1AHangszóróegység: 2x3" + 2x2"Impedancia: 4ΩFrekvenciaválasz: 150Hz - 20KHzJel-zaj viszony: ≥85dBAA tápkábel hossza: 1,3mAz audiókábel hossza: 1,3m (3,5 mm jack csatlakozó)A szatellitkábel hossza: 0,8mMéretek: 234 x 98 x 107mm + 2x 75 x 98 x 100mm
Rendszerkövetelmények:
USB 2.0 csatlakozásWindows 7/8/10Mac OS 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Yenkee YSP 215 BK 2.1 Hangfal" című hirdetést látja. (fent)