Betöltés...

Pioneer AVH-A3200DAB Autó HiFi fejegység

Ár: 186.570 Ft

Erőteljes szórakozás az autójába.
A 2-Din AVH-A3200DAB egyetlen USB-kábel segítségével csatlakoztatható egy kompatibilis iPhone vagy Android telefonhoz, amely lehetővé teszi, hogy a WebLinket kényelmesen és biztonságosan vezérelje a műszerfalról. DAB/DAB+ digitális rádiót, CD-ről, DVD-ről és USB-eszközökről származó audio/videó tartalmakat játszik le.

Ezenkívül ez az autós AV-lejátszó Bluetooth funkcióval is rendelkezik, így vezeték nélküli kapcsolaton keresztül streamelheti zenéit vagy telefonálhat kihangosítva.

Frissítse fel zenéjét a kiváló minőségű audiofunkciókkal: a 13 sávos grafikus EQ, az automatikus EQ és a Time Alignment lehetővé teszi, hogy a hangbeállításokat saját preferenciáihoz igazítsa.

WebLink
Az új WebLink alkalmazás az alkalmazások elképesztő világával bővíti az autóban történő szórakoztatást. Élvezze a személyre szabott zenét, videókat és más, a telefonja/tabletje és a felhő által támogatott, összekapcsolt tartalmakat.

Bluetooth
Tartsa be a helyi vezetési szabályokat a beépített Bluetooth (HFP) segítségével. Széles sávú beszédkihangosítás, vezeték nélküli hangfolyam (A2DP) előadó-, album- és dalkereséssel, egyszerű párosítással és hangvezérléssel (AVRCP), a Bluetooth® vezeték nélküli technológia biztonságosabbá és kényelmesebbé tette az életet a járműben.

iPod / iPhone készülékhez készült
Közvetlenül vezérelheti iPod / iPhone készülékét, töltéshez, zenéhez és videóhoz egy opcionális interfészkábelen keresztül (külön megvásárolható), az iOS készüléktől függően. A dal, előadó, időpont és album információk gyönyörűen megjelennek az érintőképernyőn.

Spotify
A Spotify segítségével csak csatlakoztassa okostelefonját, hogy kényelmesen böngészhesse kedvenc lejátszási listáit, albumait, zeneszámait és előadóit a fejegység kezelőszervei segítségével.

FLAC
Élvezze a FLAC veszteségmentes digitális hangfájlokat járművében CD-minőségű lejátszási kimenettel, konvertálás nélkül.

Digitális rádió Tick Mark jóváhagyott termék
A gyártóknak meg kell felelniük a minimális specifikációnak, amelyet független teszteléssel ellenőriznek. Minden Pioneer termék, amely ezt a Digitális Rádió Tick Mark jelölést használja, független tesztelésen és jóváhagyáson esett át, így Ön nyugodtan vásárolhat.

6,2" Clear Type rezisztív érintőképernyő
A Pioneer Clear Type Resistive kijelzőpaneleket a gyönyörű, éles és részletes megjelenítéshez tervezték, fokozott láthatósággal.

USB bemenet
Csatlakoztasson bármilyen eszközt USB-csatlakozó kábellel, hogy feltöltse készülékét, vagy tiszta, tiszta hangzást hallgasson.

Kettős kamerabemenet
A kettős kamerabemenet lehetővé teszi egy hátrameneti (hátrafelé néző) kamera és egy előre néző kamera hozzáadását, amelyek segíthetnek az elülső és hátsó láthatóságban, a vontatásban vagy a parkolásban.

Többszínű megvilágítás
A kijelző és a billentyűk megvilágítását a jármű belső világításához igazíthatja a végtelen számú színkombinációval.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Autóhifi
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Pioneer AVH-A3200DAB Autó HiFi fejegység" című hirdetést látja. (fent)