Betöltés...

Logitech Ultimate Ears Hyperboom Bluetooth hangszóró fekete (984-001688)

Ár: 145.690 Ft

CSATLAKOZÁS, JÁTSZÁS ÉS VÁLTÁS AZ EASY-SHARE ALAPJÁNA HYPERBOOM segítségével barátai zenét játszhatnak le négy eszközről, és válthatnak közöttük – a zene (vagy a buli) szünet nélkül. Csak csatlakozzon két Bluetooth®-on, egy kiegészítő és egy optikai bemeneten keresztül. Ezután nyomja meg a forrásválasztó gombot az azonnali váltáshoz. Akár használja az alkalmazást, akár megnyomja a gombot, a HYPERBOOM lehetővé teszi a csatlakozást, a váltást és az elakadások felgyorsítását.

BOOM ÉS MEGABOOM PÁROSÍTÁSACsatlakoztassa bármelyik BOOM-hoz, MEGABOOM-hoz vagy akár egy másik HYPERBOOM-hoz, hogy élvezhesse a zaj-sértés szintjét. Csak indítsa be az alkalmazást a vezeték nélküli csatlakozáshoz, és adjon hozzá egy, kettő vagy több hangszórót, hogy beindítson egy igazán nagy arányú bulit. (Készüljön fel néhány autóriasztó bekapcsolására.)

PIMASZ ÉS FRÖCCSÖNÉS ÁLLÓKicsit laza lett a estélyed? Hé, megtörténik! A HYPERBOOM fröccsenésálló IPX4 besorolással támogatja az Ön hátát. Ha kiömlik, fröcsköl, vagy egy kicsit megőrül, egyszerűen törölje le, és már mehet is. (Ne aggódj, nem fog ítélkezni.)

EGY-ÉRINTŐ ZENE VEZÉRLÉSZeneszámok lejátszása, szüneteltetése és átugrása közvetlenül a hangszóróból anélkül, hogy a telefon után nyúlna. Állítson be egyérintéses lejátszási listákat a zene egyszerű vezérléséhez kedvenc streaming platformjain. Használja a Spotify®-val Android*, Amazon Music (előfizetéssel), Apple Music® és Deezer® Premium rendszeren.

ERŐRE TERVEZVE + BÁRMILYEN ALKALOMRAA HYPERBOOM egyedi gyémánt formája és tömör formája nagy, basszushangzást irányít, bárhol is zajlik a buli. Elegáns sziluettjével, pettyes, kéttónusú anyagával és stylin kihúzható pántjával pedig minden eseményt megráz, bárhol – a nappali tánctól a tetőtéri dühöngőig.

24 ÓRÁS HORDOZHATÓ TELJESÍTMÉNYA HYPERBOOM 24 órán keresztül működik az újratölthető akkumulátornak köszönhetően. Töltsd fel, ragadd meg a kihúzható pántnál, és vigye el a hatalmas, monolitikus hangzást, bárhová is megy. Akár a nappaliban, akár a teraszon vagy a tetőn utazik, akár 24 órán át BOOM! Vagy bedughatja a konnektorba, és a hátralévő időben bulizhat.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Logitech Ultimate Ears Hyperboom Bluetooth hangszóró fekete (984-001688)" című hirdetést látja. (fent)