Betöltés...

Sencor SMC 4300BR Bluetooth Mikro-HiFi Rendszer, Fekete-Ezüst

Ár: 26.990 Ft

A Sencor SMC 4300B mikro-hifi rendszer lehetősége nyílik Bluetooth kapcsolaton, vagy USB és AUX csatlakozón keresztül kedvenc slágerei meghallgatására. Továbbá a magnó segítségével az audio CD-ket is le lehet játszani, illetve a beépített FM tunernek köszönhetően különböző rádióállomásokat lehet hallgatni. A gazdag hangzásvilágot 2 hangfal és a beépített hangszínszabályzó biztosítja. A kényelmes vezérelhetőségről a távirányító és az LCD kijelző gondoskodik.

Bluetooth technológia
Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

A ritmus erejével
Az akár 30 W (2x 15 W) elérhető teljesítményt 2 aktív hangfal biztosítja. Az impedancia érték 4 ohm a frekvencia tartomány 84 Hz – 16 kHz. A torzítás mértéke kevesebb, mint ≤ 0,5 % (1 kHz 1 W). Természetesen a hangszínszabályozók sem hiányozhatnak.

Csatlakoztatás gyorsan és egyszerűen
A legegyszerűbb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio technológia biztosítja 15 m hatótávolságon belül. A készüléken megtalálja a már klasszikusnak számító 3,5 mm csatlakozókat is, valamint az USB pendrive is működtethető róla.

Beépített rádió FM tuner
Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik. A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál. 40 programhely biztosított kedvenc állomásainak rögzítésére. A jobb vételt a kihúzható antenna biztosítja.

Jellemzői:
- Erőteljes, gazdag hangzás
- Prémium kivitelezés
- Bluetooth - vezeték nélküli kapcsolat
- DVD lejátszás: nem
- DivX támogatás: nem
- Általános teljesítmény (RMS): 30 W
- FM tuner: DIGITÁLIS
- FM előbeállítások száma: 40
- MP3 támogatás: igen
- Kazettás mechanika: nem
- Bluetooth: igen
- USB: igen
- Lejátszás USB-ről: MP3
- Kártya foglalat: nem
- Audió bemenet: igen
- Hangkimenet: nem
- Magasság (fő egység): 13,5 cm
- Szélesség (fő egység): 18 cm
- Mélység (fő egység): 24,5 cm
- Magasság (hangszóró): 25,4 cm
- Szélesség (hangszóró): 15,5 cm
- Mélység (hangszóró): 12,9 cm
- Szín: fekete/zzüst
- Tömeg 4,2 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hifi
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 42 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Sencor SMC 4300BR Bluetooth Mikro-HiFi Rendszer, Fekete-Ezüst" című hirdetést látja. (fent)